Lanyok, van itt aki megcsinaltatta a mellét? Vagy gondolkozik rajta?
Miert szeretnéd?
Ha megcsinaltattad, hany evesen, mekkora kosarrol mekkora lett? (B->D?)
Hogy erzed, megérte?
Nagyon fájdalmas dolog és hosszabb felépülés. Jól gondold meg.
Én nem csináltatnám meg, meg vagyok vele elégedve, de ha nagyon kicsi lenne megcsináltatnám.
Gondolkozom rajta.
B kosár, kicsit asszimetrikus. Maximum C-t szeretnék (de az nem olyan lényeges), és kiegyenlíteni az asszimetriát. Kizárólag a saját zsírral való feltöltést választanám.
Lépj be a plasztika esztétika fb csoportba és rengeteg véleményt fogsz ott olvasni.
Alapvetően a nők többsége azért elégedett. Vannak azért rontott munkák is és ami egyre nagyobb figyelmet kap, az a mellimplantatum betegség(ebbe belevennem azt amikor az implant konkrétan betegséget okoz és azt is, amikor a tokképzodes zavara van, pl hamar zsugorodik vagy ki se alakul).
A lényeg, hogy megbízható legyen az orvos és 2x annyi pénzt tudj raszanni, mint amibe kerül, hogy a cserét/explantot is ki tudd fizetni.
Tinikorom óta elègedetlen vagyok, fejlődési rendellenesség miatt eleve nem nézett ki jól, ráadásul szoptatás után mégrosszabbul fest.
Elég nehéz kérdés,alapvetően a férjemen kívül senki nem látja, megcsináltatni fájdalmas,drága,macerás, sok a kockázat.
Ugyanakkor fiatal vagyok és így leélni az életet sem túl jó,ha amúgy lehetne rajta segíteni.
Persze jelenleg kisebb gondom is nagyobb,de talán egyszer ha oda jutok ráveszem magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!