Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lanyok, van itt aki megcsinalt...

Lanyok, van itt aki megcsinaltatta a mellét? Vagy gondolkozik rajta?

Figyelt kérdés

Miert szeretnéd?

Ha megcsinaltattad, hany evesen, mekkora kosarrol mekkora lett? (B->D?)

Hogy erzed, megérte?

2023. febr. 4. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon fájdalmas dolog és hosszabb felépülés. Jól gondold meg.

Én nem csináltatnám meg, meg vagyok vele elégedve, de ha nagyon kicsi lenne megcsináltatnám.

2023. febr. 4. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
8%

Gondolkozom rajta.

B kosár, kicsit asszimetrikus. Maximum C-t szeretnék (de az nem olyan lényeges), és kiegyenlíteni az asszimetriát. Kizárólag a saját zsírral való feltöltést választanám.

2023. febr. 4. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Lépj be a plasztika esztétika fb csoportba és rengeteg véleményt fogsz ott olvasni.

Alapvetően a nők többsége azért elégedett. Vannak azért rontott munkák is és ami egyre nagyobb figyelmet kap, az a mellimplantatum betegség(ebbe belevennem azt amikor az implant konkrétan betegséget okoz és azt is, amikor a tokképzodes zavara van, pl hamar zsugorodik vagy ki se alakul).

A lényeg, hogy megbízható legyen az orvos és 2x annyi pénzt tudj raszanni, mint amibe kerül, hogy a cserét/explantot is ki tudd fizetni.

2023. febr. 4. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
59%

Tinikorom óta elègedetlen vagyok, fejlődési rendellenesség miatt eleve nem nézett ki jól, ráadásul szoptatás után mégrosszabbul fest.

Elég nehéz kérdés,alapvetően a férjemen kívül senki nem látja, megcsináltatni fájdalmas,drága,macerás, sok a kockázat.

Ugyanakkor fiatal vagyok és így leélni az életet sem túl jó,ha amúgy lehetne rajta segíteni.

Persze jelenleg kisebb gondom is nagyobb,de talán egyszer ha oda jutok ráveszem magam...

2023. febr. 5. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!