MÉszáros Lölő miért nem műtteti meg a táskáit? Ha én multi milliárdos lennék. rohannék.
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 23:57
11/16 anonim válasza:
Függetlenül attól, hogy minek a "szintjén" vagyunk, szegény Lölő két oldalról is szorongatva van, hiszen strómani pályafutása hozadélaként akaratlanul is szert tett számos barátra és ellenségre. Üzleti körökben pedig, pláne ilyenagaslatok esetén mind a "barátok", mind pedig az ellenségek rendkívül veszélyesek az ember közelében. Szegény Lölő fölött is kőröznek a keselyűk, de ezt az utat választotta, ez ezzel jár :)
12/16 anonim válasza:
#11: Nem tudta szerintem, hogy mit vállal. Szerintem azt gondolta (vagy még mindig azt gondolja), hogy amíg hűséges addig biztonságban van.
13/16 anonim válasza:
Most az a fontos hogy meggyógyuljon a rákból. Utána jöhet a facelift meg a botox.
14/16 sanyinak válasza:
Ott is a főni pénzét tartja.
15/16 anonim válasza:
Nem érdekli a táska,csak a pénz.
16/16 anonim válasza:
Ha milliárdos lennék (nő vagyok) akkor sem feküdnék a kés alá. Mégis csak egy műtét. Persze ha valakinek olyan problémája van amire csak ez a megoldás( valamilyen deformáció, baleset, betegség.. stb) akkor az már más kérdés, csinálja nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!