Érdemes-e műttetni? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Röviden: elég húsos, domború vagyok ott lent, és úgy érzem ez előnytelen a mai világban. Öltözködéssel is akad némi problémám, hisz nem kifejezetten lapos p*ncim van.
Rendben, h ez engem különösebben nem zavar, de manapság hallani, és olvasni, h szégyelni való, ha már nem babapuncid van, illetve mint már mondtam, akár fürdőruha, vagy testhez állóbb ruha, jobban kiadja a formákat.
Elkerülhetetlen, h ne legyenek értelmetlen beszólások, de aki tud tanácsot adni, megköszönöm!
Ha nem zavar akkor miért akarsz rajta változtatni??
Ez ellentmondásos kissé.
És majd mit csinálsz vele 60 évesen ??
Remélem holnaptól nem lesz divat a fél láb !!! :-)
Én a kisajkakra értettem, h nem zavar. Csak maga, az hogy ezáltal húsisabb. Ennyi.
"És majd mit csinálsz vele 60 évesen ??"-ezt nem teljesen értem, h mit szeretnél vele. Ha kifejtenéd.
Köszi!
A kisajkaim nekem is lógnak,de se engem sem a páromat nem zavar szerinte sokkal erotikusabb mint egy baba punci!Amúgy a husos puncival sincsen semmi gond,szerintem nem csúnya sőt!!!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!