Minden női mell nagyon csúnya/undorító lesz szoptatás után?
Sokan szeretnének örökéletűek és szépek lenni, de sajnos a földi lét véges, a test megöregszik, elhasználódik. Az első válaszoló véleményét osztom, de szerintem itt hangsúlyos az elfogadás, hisz sok nőnek erre nincs pénze, tehát ha meg is ereszekdik, akkor most mit fog csinálni? Kölcsönt vesz fel? Kattog, hogy a férje mit fog szólni? Férfiak elfogadóak vagyunk, aki egy ilyen miatt kiakad, az nem férfi.
Nagyon jó genetikával és bőrrel kell rendelkezni, hogy a melleid ne ereszkedjenek meg majd idősebb korodra, szoptatás nélkül.
O, dehogynem, a szoptatas elegge betesz neki. A hizas-fogyas is ratesz par lapattal, de igazabol a szoptatassal
nem is maga a folyamat a baj, hanem az, hogy honapokig, akar evekig megno a mell a tej miatt, akar tobb meretet is, majd utana kiurul, elapad a tej, aztan maradt a megnyult bor. Persze nem mindenkinek, minel fiatalabb az ember, annal nagyobb esellyel maradnak utana is szep mellei, illetve ez genetika is, mint pl a striak.
En 8 kilot hiztam terhesseg alatt es rengeteg striam lett, baratnom 25 kilot hizott, egy darab csikja sincs.
En csak 1 honapot szoptattam, azt is ugy, hogy kozben tapszerrel kellett potolnom, a mellem szerencsere nem valtozott. De lehet, ha nyomtam volna 1 evig (szerettem volna, csak egyszeruen nem volt tejem), akkor mar mas lenne a helyzet.
Nézd meg candice swanepoel szupermodellt
2 gyerek után olyan lapos lett mint az asztal de mégsem csináltatja meg, így el évek óta
Én csodálkozom is rajta hogy évek óta így él… azért senki tényleg semmi nem marad… előtte sem volt nagy soha de azért volt melle. Most teljesen lapos
Azért engem noiessegben ez már zavarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!