Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hogy fogadjam el a mellem?...

Hogy fogadjam el a mellem? Vagy műtessem meg ? 22/N (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

Sohasem szerettem a mellem, mert picik és formátlanok. Szexnél se szeretem, ha "szerepet kap" , mert nem tetszik. Olyan rossz, ez, hogy örökké takarni próbálom, pedig nem lehet örökre. El lehet fogani valahogy? Más nő vel is van/volt ilyen?

Vagy érdemes lenne megnagyobbítattni?

Mit gondoltok ?

2022. szept. 18. 20:55
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
86%

Mindenkinek más a szép.

Felesleges műteni, aki nem szeret téged az nem a melled miatt nem fog szeretni.

Aki pedig tiszta szívvel szeret azt nem erdekli mekkora melled van.

2022. szept. 19. 11:21
 32/40 anonim ***** válasza:
10%
Nekem nem jön be a kép!
2022. szept. 19. 13:30
 33/40 anonim ***** válasza:
90%
Ha műmelled lesz, akkor meg amiatt lesz komplexusod. Mert bizony az se tetszik mindenkinek. Nagyon nehéz elfogadni magunkat úgy, ahogy vagyunk. Én pl. pici, vékony lány vagyok, kondizással tudtam csak magamat formálni és én mindig irigyeltem a bögyös-faros nőket. De akármit teszek, nekem sose lesz olyan alakom. Rengeteg pasinak tetszek amúgy így is, de hiába a sok pozitív visszajelzés, akkor sem tudom elfogadni magam. Pedig a bögyös-faros nők meg lehet az én alakomat irigylik😀Próbálj meg azokra koncentrálni, akik így szeretnek téged.
2022. szept. 20. 12:53
 34/40 anonim ***** válasza:
21%

Felrakod a fotó újra, kérlek!

Sajnos nem láttam

2022. szept. 20. 14:39
 35/40 anonim válasza:
52%
cseszheted, jó ditkók :) és én tudom hogy ki ez
2022. szept. 20. 15:20
 36/40 anonim ***** válasza:
29%
"Az oldal nem létezik" - nekem ezt írja ki.
2022. szept. 20. 15:28
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Srácok, az OP leszedte a képet, azért nem jön be.
2022. szept. 20. 16:32
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Mondanám, hogy mit csináljon az OP, de akkor engem is leszednek!
2022. szept. 21. 00:03
 39/40 anonim válasza:
74%
Mennyi perverz pasi..
2022. szept. 21. 15:56
 40/40 anonim ***** válasza:
75%
Nem láttam a képet, de semmiképpen nem javaslom a műtétet. Én nem láttam még szép szilikon mellet, ráadásul azok csak ruhában mutatnak valahogy, ruha nélkül természetellenes, tapintásra meg borzalom. Volt dolgom pár szilikon mellű nővel, egyik pl. nem engedte hogy szex közben hozzáérjek, annyira vigyázott rá, nehogy elcsússzon vagy mit tudom én. A másik meg hiába engedte, bármit csináltam vele, semmit nem érzett. Akkor minek?? Fogadd el a sajátodat, és örülj neki hogy egészségesek.
2022. szept. 27. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!