Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Tényleg van olyan férfi,...

Tényleg van olyan férfi, akinek tetszik a feltöltött száj/szemgödör/arc?

Figyelt kérdés

Annyira puffadt, ostoba fejet csinál kivétel nélkül mindenkinek a legkisebb töltés is, annyira nevetséges és ijesztő...

Persze a magukat cicababának képzelő nők általában sokat adnak az alakjukra meg a hajukra, szóval valószínűleg inkább ez tetszik nekik, a fejet meg "elviselik". Legalábbis én így képzelem el.

2022. júl. 26. 22:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

10. Ha nem írtad volna le, akkor is rájöttünk volna, hogy te egy vagy a „telik rá, tehát megcsináltatom” típusú plasztikázott csajokból.

Tudtad, hogy van aki természetesen is szép? Az hogy valaki nem operáltatja át magát, nem jelenti azt hogy nem telik rá neki, csóró, ahogy te írtad. Lehet hogy nincsenek önértékelési zavarai, megfelelési kényszere, elégedett magával, párja is elégedett vele stb.

Rengeteg hollywoodi színésznő is van aki nincs plasztikázva, gondolod azért mert nincs rá pénzük? Édesem…

2022. júl. 30. 12:28
 12/18 anonim ***** válasza:
41%
#11 csak hogy a kérdező nem egy hollywoodi sztár, hanem egy noname, megkeseredett gyakoris.🤫 Elhanyagolható különbség, valóban. Süt róla az irigység, ahogy ír és fogalmaz más nőkről, látszik, hogy nincs megelégedve önmagával, csak sajnos a pénztárca üres, azért ilyen frusztrált szegény. Aki magával meg van elégedve, az nem fog mások pocskondiázásáért kérdést kiírni. Neked ilyen egy egészséges lelkületű ember, akinek nincsenek önértékelés zavarai és elégedett magával?😂 Szakadok, ez viccnek is rossz.
2022. júl. 30. 12:44
 13/18 A kérdező kommentje:
Már bocsi, de továbbra is férfiak véleményet várom. És továbbra sem vagyok vak :) Ezek a beavatkozások még csak nem is drágák, max. néhány százezer ft, annál a póthajam is drágább volt régebben (na az pl. nem tetszett a férjemnek,abba is hagytam).
2022. júl. 30. 13:01
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

12. Nem értem mire gondolsz, idézd már légyszíves a pocskondiázást meg a megkeseredett megjegyzéseket.

Szerintem normálisan feltett egy kérdést, amit te valamiért magadra vettél, és te kezdtél el személyeskedni. Te kezdtél turkálni az ő pénztárcájában, az ő személyiségét fejtegeted, miközben téged valójában senki meg sem szólított. Az hogy miért vetted magadra kérdést, azt csak te tudod…

2022. júl. 30. 13:29
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

Igen és elég népes a táborunk, már az egész kérdésedből lerí, hogy mennyire utálod az ilyen nőket, de segítek az arcuk is gyönyörű! Imádom őket, bátran felválalják a szexis titulust, ezzel vizuálist élményt nyújtva!

[link]

[link]

[link]

[link]

F.24

2022. aug. 17. 14:45
 16/18 A kérdező kommentje:

Felröhögtem a linkeken:D

Egyáltalán nem utálom őket, csak nem értem. De köszi a hozzászólast,mert végülis ez volt a kérdés.

2022. aug. 19. 09:57
 17/18 anonim ***** válasza:
46%

15 ferfikent mondom, hogy URISTEN, ezek a nok mindenek csak NEM SZEPEK

tultolta az osszes. kosz, maradok a siman csak csinos csajoknal

2023. okt. 17. 08:27
 18/18 anonim ***** válasza:
46%
voksan virag meg minden, csak nem szep :DDD
2023. okt. 17. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!