Tényleg van olyan férfi, akinek tetszik a feltöltött száj/szemgödör/arc?
Annyira puffadt, ostoba fejet csinál kivétel nélkül mindenkinek a legkisebb töltés is, annyira nevetséges és ijesztő...
Persze a magukat cicababának képzelő nők általában sokat adnak az alakjukra meg a hajukra, szóval valószínűleg inkább ez tetszik nekik, a fejet meg "elviselik". Legalábbis én így képzelem el.
A szájfeltöltés szerintem is az esetek 95%-ban nem néz ki jól. Láttam már kivételt, ami direkt lapos profilú russian lips töltésként volt meghirdetve, az szerintem elmegy.
“Annyira puffadt, ostoba fejet csinál kivétel nélkül mindenkinek a legkisebb töltés is”
Ez viszont egyáltalán nem igaz, látszik, hogy nem értesz a témához. Emlegeted az “arcfeltöltést”, viszont az esetek nagyon nagy részében épp az a cél, hogy az arc szögletes, csúcsos, csontos legyen. Keress rá pl az állvonalkontúrozásra. Na az minden, csak nem puffasztó hatású.
Én még nem láttam olyat akit ne öregített volna.
Kíváncsi lennék ezekre a nőkre hogy fognak kinézni 80 évesen 😁
#7 igen, blabla a sok hülyeség, amit összehordasz. Annyira tudatlan vagy, hogy az már fáj, ilyetszól állfeltöltés.😂 Ne égesd tovább magad. Ja, és ne is hazudozz, hogy tucatnyi embert ismersz, mert ezt senki nem hiszi el. Ami normálisan lett megcsinálva az egyáltalán nem is látszik.
Nekem nincs ufófejem babám, viszont te biztos bűnronda vagy és savanyú a szőlő, mert másoknak telik mindenféle bevatkozásra, míg te csak ülsz otthon a csóró, csúnya fejeddel.:) Nagyobb összegben fogadni mernék rá, hogy nálad 100x szebb vagyok, és azok a nők is akiket itt próbálsz lehúzni.😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!