Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kismell felvarrása impli nélkül?

Kismell felvarrása impli nélkül?

Figyelt kérdés
Kicsi lógó mellem lett szoptatás után, 3 gyereket szoptattam az elmúlt 12 évben, mindig max 2 évig. Azóta lefogytam 53 kilora. Kb 80as A kosár méretű vagyok. Ilyen pici mellet fel lehet varrni, hogy ne legyek teljesen lapos? Bár az is zavar, hogy lóg, szóval inkább kicsi legyen. Implit nem akarok. Köszönöm aki válaszol. Augusztusba megyek konzira, de érdekelne volt e már valaki hasonló helyzetben, hasonló feltételekkel felvarratni?
2022. jún. 14. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Szinte bármit meg lehet oldani, csak normális orvos kell hozzá.
2022. jún. 14. 21:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Dr Molnár Csabához tervezek menni, remélem biztató lesz
2022. jún. 15. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Érdekelne hogy egy lógó mellből mennyire tudnak "feszes" mellett készíteni, pusztán felvarrással! Nézegettem előtte/utána képeket, van ami tényleg nagyon szuper!
2022. jún. 23. 11:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is kíváncsi lennék. Augusztus 15-én megyek konzultációra. Majd írok mit mond a doki
2022. jún. 28. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!