Nekem is tudnak ilyen ajkat csinalni? Ha igen, ezt feltoltessel vagy pedig felvarrassal oldanak meg?
Sajnos nagyon csunya ajkaim vannak. Jo magam is eleg ocsmany joszag, nem csak a szám. De valahol el szeretnem kezdeni, hogy en is teljes értékű nőnek szamitsak. Elso lépésként a szammal szeretnem kezdeni, viszont nem tudom ha ilyen 2dimenzios vekonysagu szam van akkor ehhez mar ajakfelvarras kell vagy megy toltessel is?
Ilyet szeretnék en is. Ezek a Russian Doll ajkak nagyon tetszenek.
Szia!
Nem tudom, számít-e, de szerintem így is nagyon gyönyörű vagy :) Én nem változtatnék az ajkaidon. 20L
Ezt csak az orvos tudja megmondani. Szerintem csak néhány szuri és kész, szóval feltöltéssel, de nem értek hozzá. Láttam néhány glow up videót ahol hasonló volt a kiindulás majd a végeredmény és feltöltéssel csinálták.
A mű szeplőt vagy ne ilyen sűrűre fesd, vagy tegyél kicsit lejebb és feljebb is mert nagyon feltünően mű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!