Hialuron pent hasznal vki? Nem tudom hasznalni. Nincs hasznalati utmutato.
Kerlek ird,le,hogy hasznalod. You.ubon is neztem videokat. De nem jon belole semmi.
Minden segitseget koszonok!
Megj. : Jartam tobb plasztikai sebesznel hialuronos arcsont toltesre meg szaj melletti feltoltesre:
Dr Feszervalvi csinalt szaj zugemelest: ugyanugy megmaradt a lefele ivelo bulldogos ranc.100 forintert.
A szajmelletti redonel meg melletoltotte,nem oda,ahova kell.
Dr Csernus Krisztinanal is voltam: asszimetrikusra csinalta meg o is az arcom.
Dr Vincente Rodrigo: asszimetrikusra csinalta meg az arcom : arcontton toltettem orcaba.
Ugyhogy legyszives ne jojjetek azzal,h menjek el plasztikai sebeszhez. Mindkettonel sok no varakozik mindig.
Ezek utan magamnak akarom tolteni. Elegem lett a lehuzasbol es a csunya munkabol.
Kérlek ne kísérletezz otthon! Tudod milyen anyag van benne? Megbízható, bevizsgált? Honnan szerezted be? Ha bármi komplikáció lesz, akkor mit csinálsz? Sorolhatnám még a kérdéseket!
Nagyon ajánlom dr Pónyai Katinkát. Gyönyörűen dolgozik! Hosszú a várólista, de megéri várni rá!
Ha innen vásárolsz elvileg kapsz egy pdf formátumú oktató anyagot .
Egyszer láttam rosszul sikerült hyaluronpenes töltést amit olyan csinált akinek nem volt hozzá engedélye, hát, ha göröngyös fejjel akarsz mászkálni amit 10 kiló smink se tüntet el akkor hajrá.
Nem véletlenül KÉPZIK erre az embert. Magadnak garantálom hogy katasztrofális lesz a végeredmény. Azt sem tudod hogy működik. Töltőanyagot se vettél hozzá gondolom, azért nem jön belőle semmi. Legközelebb az orrplasztikád is youtube videó alapján akarod majd otthon megcsinálni? Idióta. Keress egy jó hyaluronpennel foglalkozó embert. Nekem az instagram folyamatosan löki az ilyen hirdetéseket, láttam azok közül szép munkákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!