Ugye ezek a mellek meg lettek csináltatva? Szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 12:38
11/28 anonim válasza:
Nincs gyógypedagógiai képzettségem.....
Pontosan érthető volt.
12/28 A kérdező kommentje:
Az neked nem ártana
2022. máj. 20. 13:59
13/28 anonim válasza:
összehasonlíthatatlan a két kép....
14/28 anonim válasza:
Ha nem, akkor csak szép, ha igen, akkor gazdag és szép. Parkolj szépen le, ne itt lihegj más mellein.
15/28 A kérdező kommentje:
Jajjj és ugye én mint az ózdi 600 kilós panel proli csak azért tehetem fel ezt a kérdést, mert irigy vagyok a gazdag és szép nő új mellére… 🤡
Állítsd már le magad
2022. máj. 20. 14:18
16/28 anonim válasza:
Nem feltétlen, simán lehetnek természetesek is. De ettöl függetlenül nem sok rosszabb képet tudtál volna feltenni, több a homály, mint a normális rész.
17/28 anonim válasza:
A két képen kb egyforma méretüek a mellek, csak más szögböl lettek fényképezve! De igen természetes hatásúak, nem valószínü, hogy nem azok.
18/28 anonim válasza:
Ezek természetesek. A két kép között kb. semmi különbség. Nekem is ilyen melleim vannak.
19/28 A kérdező kommentje:
Hát nincs róla több kepem… még frissek. Én nem tudom ti mit láttok, szerintem egyértelmű a változás…
Az alsó képen szerintem látszik a szilikon
Azért érdekes mert eleve is volt melle, pedig nagyon sovány… nem értem miért kell ilyenhez hozzányúlni
2022. máj. 21. 00:01
20/28 anonim válasza:
Igazánból azt egyáltalán nem értem, mit érdekel téged egy IDEGEN nö melle, meg hogy természetesen ilyen, vagy besegítettek neki! Ez annyira magánügy, tényleg semmi, de semmi közöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!