Fogorvos után szabad szájfeltöltésre menni?
Figyelt kérdés
Reggelre van időpontom fogorvoshoz, fogkőleszedés és fogfehérítésre, okozhat gondot ha utána délután elmegyek hyaluron savas szájfeltöltésre?
Kell időt kihagyni a két beavatkozás között?
Idő hiánya miatt szeretném ugyanazon a napon a kettőt, csak egy napot leszek Budapesten.
2022. márc. 20. 11:44
1/5 anonim válasza:
Én nem gondolnám hogy jó ötlet. De jobban járnál ha az orvost kérdeznéd meg
2/5 anonim válasza:
Igen, hiszen érzéstelenítenek a fogásznál közben.
3/5 anonim válasza:
Ha nem kapsz érzéstelenítőt, amitől elzsibbad meg bedagad az ajkad, akkor szerintem semmitse befolyásol a szájfeltöltésben.
5/5 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy szájfeltöltés után nem ajànlott fogorvoshoz menni,szerintem előtte lehet.Amúgy meg én többször is töltöttem a szám,soha nem dagadt be,soha nem fájt,nem volt bevérzés se semmi,csak kicsit éreztem első nap,hogy tű volt benne.Én nem is értem miért beszèl mi denki úgy,mintha bàrmit is befolyásolna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!