A szájfeltöltésnél van tartós megoldás?
Szeretném szájamat feltöltetni,hogy teltebb és dúsabb legyen jól, mutasson rajta a rúzs.
A férjemtől ezt kértem a következő születésnapomra.
Az a baj,hogy ezt gyakran tölteni kell, én meg nem szeretem a tűt.Van erre tartósabb megoldás?
Ja, a szilikon injekció. A hialuronsavas max 5év.
És tűs lesz, akàrmit szeretnél.
Permalip vagy szilikon-olaj, mondjuk utóbbit már nagyon nem ajánlják, már csak néhány orvos tölt vele és sajnos évek múltán komplikációk léphetnek fel.
A hialuronsav ugye egy természetes anyag, az a legkevésbé kockázatos, de mivel a szervezetben is megtalálható, egyénenként eltér, hogy kinek milyen hamar bontja le a szervezete. Van, akinek kb azonnal (pár hét) van, akinek pedig évekig megmarad. Tehát ezt általában fél évente vagy évente újra kell töltetni.
Tű vagy műtét nélküli megoldást nem fogsz találni.
A bullhorn lehuzza az orrot !! Csunya leszel.
A permslip meg elmozdul meg begyullad az esetek nagy reszeben!! Nem veletlen vetetik ki.
A hisluron kb egy honspig tart. 1 ml 90 000 huf es legylabb 5-8 ml kell,h latszon vmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!