Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » A szájfeltöltésnél van tartós...

A szájfeltöltésnél van tartós megoldás?

Figyelt kérdés

Szeretném szájamat feltöltetni,hogy teltebb és dúsabb legyen jól, mutasson rajta a rúzs.

A férjemtől ezt kértem a következő születésnapomra.

Az a baj,hogy ezt gyakran tölteni kell, én meg nem szeretem a tűt.Van erre tartósabb megoldás?

2022. jan. 30. 09:17
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
85%

Ja, a szilikon injekció. A hialuronsavas max 5év.

És tűs lesz, akàrmit szeretnél.

2022. jan. 30. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézz utána a permalipnek.
2022. jan. 30. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Permalip vagy szilikon-olaj, mondjuk utóbbit már nagyon nem ajánlják, már csak néhány orvos tölt vele és sajnos évek múltán komplikációk léphetnek fel.

A hialuronsav ugye egy természetes anyag, az a legkevésbé kockázatos, de mivel a szervezetben is megtalálható, egyénenként eltér, hogy kinek milyen hamar bontja le a szervezete. Van, akinek kb azonnal (pár hét) van, akinek pedig évekig megmarad. Tehát ezt általában fél évente vagy évente újra kell töltetni.

Tű vagy műtét nélküli megoldást nem fogsz találni.

2022. jan. 30. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy még van a bullhorn lip lift, ezt kifelejtettem.
2022. jan. 30. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
28%

A bullhorn lehuzza az orrot !! Csunya leszel.

A permslip meg elmozdul meg begyullad az esetek nagy reszeben!! Nem veletlen vetetik ki.

A hisluron kb egy honspig tart. 1 ml 90 000 huf es legylabb 5-8 ml kell,h latszon vmi.

2022. febr. 10. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!