Ha megcsináltatom az orromat akkor már nagyon hiúnak számítok?
SZerintem ne az érdekeljen ki mit gondol.
Ha megcsináltatod az orrod, utána biztosan jól fogod magad érezni a bőrödben! Csak utána ne az legyen, hogy mániáddá válik a plasztikai sebészet, mert vannak akik nagyon túlzásba vitték az 1. beavatkozás után...
Én is gondolkodok mellplasztikán(18éves vagyok) nagyon kicsik olyannyira, hogy szinte semmi sincsen:( És nagyon gondolkozok rajta, hogy megcsináltassam e. Természetesség ide vagy oda, utálom mikor 13-évesnek néznek egyesek, és azt is utálom,hogy más 13 éves lánynak akkora mellei vannak mint egy 25 évesnek nekem meg semmi..:( Meg kaptam már pár negatív kritikát is...ami nagyon sz.arul esett.
Úgyhogy még nem döntöttem el teljesen , de ha nem békélek ki vele lehetséges, hogym egcsináltatom. Remélem utána jobban fogom magam érezni a bőrömben. :/
Én is az elláló füleimet szeretném megműttetni, mert így nagyon nem tetszik. Ha tükörbe nézek, automatikusan a füleimet bémulom, hogy mennyire elrontják az összhatást. Most 15 éves vagyok.
Szerintem ha neked ez így nem jó, akkor műtét. Ha valakinek nem tetszik, az az ő baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!