Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » A mellem mar nem olyan telt...

A mellem mar nem olyan telt es feszes, picit “lelog” van megoldas?

Figyelt kérdés

25/L

Hizestol fogyastol lelog a mellem, mert mar nem olyan feszes-, telt

Van valami ami segit hogy ne lelapult legyen a mellem?

Elore is koszi az erdemleges hszt…..

2022. febr. 12. 20:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
6/10 koszonom szepen 🥰🙏
2022. febr. 13. 15:58
 12/18 anonim ***** válasza:
35%

Nem értem mi ez a sok lepontozás de engem is érdekel a dolog mivel nem éppen a legkisebbek a melleim, enyhén meg vannak ereszkedve és ezen próbálok én is korrigálni.

Nagyon megfogott ez a kérdés.

21L

2022. febr. 13. 17:39
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
A sok lepontozás amiatt van, hogy egyből felvarrásért és plasztikáért kiáltanak sokan. Elhiszem, hogy zavar a dolog, de 25 és 21 évesen nincsen szükség ilyen beavatkozásra, esetleg ha a térdeteket csapkodja és gerincbántalmakat okoz...
2022. febr. 13. 17:41
 14/18 anonim ***** válasza:
67%

Arra a lepontozásra gondoltam hogy a lányok értelmes válaszok ellenére kapják, hiszen mi nem igazán ragaszkodunk az ilyen beavatkozásokhoz, csak akkor ha tényleg gáz a helyzet.

Én az edzéses és masszázs dologra gondoltam hogy ezek miatt megy a lepontozás.

21L

2022. febr. 13. 18:28
 15/18 anonim ***** válasza:
26%

Ja, most nézem, hogy én is le vagyok pontozva. :DDD

Szerintem amiatt, mert azt hiszik, hogy fogalmatlanok vagyunk a témában és hogy azt hisszük, ha edz valaki, akkor attól nagyobb lesz a melle. Ez önmagában nem igaz, ezt el lehet ismerni. Viszont ha felszed magára egy kis izmot az illető, amihez helyesen is táplálkozik (itt ugye nem koplalni szoktak, hanem még plusz kalóriát is bevinni), akkor szebb és arányosabb lesz az alkat. Nem hiába van átlagos B kosaras mellük a súlyzós edzést végző lányoknak, akik izmosan kitesznek 60 kilót kb, de jobban néznek ki és karcsúbbnak, mint a 48 kilós skinny fat, akinek se melle, se feneke nincsen, de legalább még az is meg van ereszkedve.

2022. febr. 13. 18:54
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem kérek privát üzenetet, köszönöm!
2022. febr. 14. 17:56
 17/18 anonim válasza:
67%
Vannak kimondott edzések amik a mell feszesítésere valók. Egyébként személyes véleményem az, hogy nekem sokkal jobban tetszik a kicsit "lógós", mert az olyan természetesebb. Ha edzéssel kapcsolatban kérdésed lenne privátban megtalálsz 18/L
2022. febr. 19. 14:32
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Egy pasitól nem kérek privát üzenetet, nem ismerkedek, ezt tanuljátok már meg!!!

Van pasim, le lehet szállni rólam!!!

2022. márc. 12. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!