A mellem mar nem olyan telt es feszes, picit “lelog” van megoldas?
25/L
Hizestol fogyastol lelog a mellem, mert mar nem olyan feszes-, telt
Van valami ami segit hogy ne lelapult legyen a mellem?
Elore is koszi az erdemleges hszt…..
Nem értem mi ez a sok lepontozás de engem is érdekel a dolog mivel nem éppen a legkisebbek a melleim, enyhén meg vannak ereszkedve és ezen próbálok én is korrigálni.
Nagyon megfogott ez a kérdés.
21L
Arra a lepontozásra gondoltam hogy a lányok értelmes válaszok ellenére kapják, hiszen mi nem igazán ragaszkodunk az ilyen beavatkozásokhoz, csak akkor ha tényleg gáz a helyzet.
Én az edzéses és masszázs dologra gondoltam hogy ezek miatt megy a lepontozás.
21L
Ja, most nézem, hogy én is le vagyok pontozva. :DDD
Szerintem amiatt, mert azt hiszik, hogy fogalmatlanok vagyunk a témában és hogy azt hisszük, ha edz valaki, akkor attól nagyobb lesz a melle. Ez önmagában nem igaz, ezt el lehet ismerni. Viszont ha felszed magára egy kis izmot az illető, amihez helyesen is táplálkozik (itt ugye nem koplalni szoktak, hanem még plusz kalóriát is bevinni), akkor szebb és arányosabb lesz az alkat. Nem hiába van átlagos B kosaras mellük a súlyzós edzést végző lányoknak, akik izmosan kitesznek 60 kilót kb, de jobban néznek ki és karcsúbbnak, mint a 48 kilós skinny fat, akinek se melle, se feneke nincsen, de legalább még az is meg van ereszkedve.
Egy pasitól nem kérek privát üzenetet, nem ismerkedek, ezt tanuljátok már meg!!!
Van pasim, le lehet szállni rólam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!