A mellem mar nem olyan telt es feszes, picit “lelog” van megoldas?
25/L
Hizestol fogyastol lelog a mellem, mert mar nem olyan feszes-, telt
Van valami ami segit hogy ne lelapult legyen a mellem?
Elore is koszi az erdemleges hszt…..
Plasztika.
És nem kell folyton hízni-fogyni.
Koszonom
2-5 kg volt ami feljott es lement…. Vekony testalkatom van, plasztika nelkuli megoldasokra lettem volna kivancsi, nem csodat varok, csak tajekozodni szerettem volna
Annyira nem log hogy plasztikaztassam, valami kezeles erdekelt volna, amennyiben letezik ilyesmi vagy gyogyszer, stb
Sok hulye hozzaszolas, mar bocsanat…
Kicsi kezisulyzot vegyel otthonra, youtube-on nagyon sok gyakorlat van ami tonusossa teszi a karod-vallad, az edzi a ciciket is. Nyilvan nem plasztika, de gondolom nem is celod.
1-2-3 kg-s sulyzok elegendoek.
Szinten 25/L
6-ost kiegészíteném azzal hogy van feszesítő masszázs is, amivel még rá lehet segíteni, ehhez nem feltétlenül kell méregdrága kence, a legtöbb drogériában lehet kapni feszesítő krémet, valamint a hideg-meleg váltózuhany is jó megoldás lehet rá.
19L
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..
Ez nem te vagy véletlenül?
Itt is megereszkedett mellre is céloztál meg arra hogy a melled között ránc van.
8/9
Az nem az en kerdesem!
En egy kerdest tettem fel ezzel kapcsolatban, ami ala most kommenteltel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!