Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Miért számít tabunak a kisajak...

Miért számít tabunak a kisajak plasztika?

Figyelt kérdés
Sok embertől hallottam már, illetve itt is elég rákeresni ezekre a kérdésekre és mindenütt azzal találkozik az ember, hogy egy nő ne nyúljon a kisajkaihoz. Ugyanakkor ott van például a szájfeltöltés, sokkal inkább szem előtt van, mégis senki nem tesz rá megjegyzést, hogy nem kéne. Vagy mondhatnám a férfi körülmetélést is. Miért van ez?

2022. jan. 31. 10:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
A fotel life coach-nak üzenem, hogy ráfüggeni az edzésre úgy, hogy havonta kiadsz egy 10-est kondibérletre mondjuk, az messze nem olyan költséges, mint például az a sztori, ahol a srác, aki David Beckhammé akarta plasztikáztatni magát és 20.000+ fontos tartozása van jelzáloggal, meg minden egyébbel, amit fizetni sem tud. Másfelől a plasztikát azért démonizálják, mivel anyaggal dolgoznak a folyamat során és sok mai műtétnél is egy életre szabatod át magad. Itt is van kivétel persze. De egy önbizalomhiányod embernek, aki csak úgy érzi jól magát, hogy külső megerősítéseket kap és ezek után ácsingózik, az akkor is pofára fog esni, ha a média által sugallt szépségideál változni fog mondjuk. Szóval a végén ott lesz, hogy nem boldog, irreverzibilis műtéteknek vetette alá magát, gyakran többmillió forint értékben. Minden értelmes ember először azt javasolná neki, hogy a lelkét rakassa rendbe és ha egészséges pszichével is ezt szeretné, akkor vágjon bele. De ne úgy, hogy ha valaki megemlíti neki, hogy nem tetszik az adott testrésze, akkor fél napig bőg a sarokban...
2022. jan. 31. 12:13
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
nem lesz boldog...
2022. jan. 31. 12:14
 13/21 anonim ***** válasza:
32%

Nem teljesen értem, miért fáj egy másik embernek, ha valaki ezt az utat választja. Ki is az tehát, akivel nincs rendben valami fejben? Ha látom valahol, hogy valaki be akarja festetni a haját, meg akar házasodni vagy épp sterilizáltatni akarja magát, nem állok neki osztani az észt, hogy ne tegye, hanem vagy segítek neki tanácsokkal vagy ha nem tudok, akkor magamban sok szerencsét kívánok hozzá és bízom benne, hogy az egy átgondolt döntés...

Nem értem, minek kell kampányolni más testével kapcsolatban. Tényleg nem értem. Kezdem azt hinni, hogy ezek az emberek nem is elfogadták magukat, hanem csak elfojtott ák az ugyanezen problémájukkal kapcsolatban azt a frusztrációt, ami minden alkalommal a felszínre tör, ha látnak valakit, aki úgy dönt, hogy nem él ezzel együtt tovább. Elhiszem, hogy van, aki csóró egy ilyen műtéthez vagy esetleg fél a szikétől vagy hasonlók, de nem kell projektálni. Szokták mondani, az rinyál az orrplasztika ellen is a leghangosabban, aki utána AliExpressről rendel kínai orrcsipeszkét, amit plasztikázott nők előtte-utána képeivel reklámoznak... Ha irigy vagy, tartsd meg kérlek magadnak. És keress fel egy pszichológust, mert annyira mégsem megy az a hatalmas önelfogadás, ha fáj, hogy más másképp tesz ez ellen.

2022. jan. 31. 12:57
 14/21 anonim ***** válasza:
39%

12

Azt majd én eldöntöm, kicsim, hogy mitől leszek boldog. Neked nem kell az energiát ilyen kampányokra elpazarolnod.

2022. jan. 31. 12:59
 15/21 anonim ***** válasza:
54%
Nem fáj, csak leírtam az állítólagos értetlenkedés okát, amiért sokan “kampányolnak” ellene.
2022. jan. 31. 13:02
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
Úgy látom, hogy a kérdező már előre eldöntötte, hogy milyen válaszokat vár, a többit lepontozza(és a hozzá hasonló gondolkodásúak is). Nyugodtan pontozzatok le engem is. A hajfestést és egyebeket bármikor vissza lehet csinálni, ha meggondolja magát valaki. A plasztikai műtéteket nem. Mutassatok nekem egy "tökéletes" embert, akin még egy anyajegy sincs. Nem írom le, hogy mennyi van a bankszámlámon, de bőven futná akár több "szépítő" beavatkozásra is. De én elégedett vagyok magammal(nem pedig beletörődtem bármibe is, ami zavar, mert nincs olyan) és senki kedvéért nem feküdnék kés alá. De hajrá menjetek csak kisajak plasztikára, ajakfeltöltésre, tetováltatni, botoxoltatni, stb. Aztán a következőre és így tovább... Mert mindig lesz valami. "csak még ezt az egy dolgot megcsináltatom és akkor már szépnek fogom érezni magam" Van egy ismerősöm, milliókat költött ilyen dolgokra és szerintem jobban nézett ki, mielőtt elkezdte. De a plasztikai sebészeknek is meg kell élni valamiből. Szóval mindenki(?) nyer. Ja és közben ne felejtsétek el fikázni azokat, akik nem követik a példátokat.
2022. jan. 31. 13:31
 17/21 anonim ***** válasza:
29%

"De nyilván, olyan nincsen, hogy egy testrész bajt okozzon azért, csak mert nem szép"

ohm, de? amugy olyan esetek is vannak, hogy a kisajak olyan nagy hogy kilog a nagyajkak kozul, dorzsolodik, faj, kenyelmetlen. miert ne lehetne levagni, hogy a tulajdonosa kenyelmesebb eletet elhessen?

2022. jan. 31. 13:42
 18/21 A kérdező kommentje:
Jól van, elég lesz már, egyikőtök sem különb.
2022. jan. 31. 14:00
 19/21 Metionin ***** válasza:
100%
Talán mert maga a nemi szerv is tabunak számít. Pl. egy intim piercingről sem beszélnek úgy, mint egy sima pl. orrpiercingről vagy az intim gyanta is "cikibb", mint a láb.
2022. jan. 31. 17:57
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen, ez tényleg igaz. Ismerek olyat, aki még a punci szót sem meri kimondani. Izének/csúnyának hívja a sajátját.
2022. febr. 1. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!