Miért számít tabunak a kisajak plasztika?
Nem teljesen értem, miért fáj egy másik embernek, ha valaki ezt az utat választja. Ki is az tehát, akivel nincs rendben valami fejben? Ha látom valahol, hogy valaki be akarja festetni a haját, meg akar házasodni vagy épp sterilizáltatni akarja magát, nem állok neki osztani az észt, hogy ne tegye, hanem vagy segítek neki tanácsokkal vagy ha nem tudok, akkor magamban sok szerencsét kívánok hozzá és bízom benne, hogy az egy átgondolt döntés...
Nem értem, minek kell kampányolni más testével kapcsolatban. Tényleg nem értem. Kezdem azt hinni, hogy ezek az emberek nem is elfogadták magukat, hanem csak elfojtott ák az ugyanezen problémájukkal kapcsolatban azt a frusztrációt, ami minden alkalommal a felszínre tör, ha látnak valakit, aki úgy dönt, hogy nem él ezzel együtt tovább. Elhiszem, hogy van, aki csóró egy ilyen műtéthez vagy esetleg fél a szikétől vagy hasonlók, de nem kell projektálni. Szokták mondani, az rinyál az orrplasztika ellen is a leghangosabban, aki utána AliExpressről rendel kínai orrcsipeszkét, amit plasztikázott nők előtte-utána képeivel reklámoznak... Ha irigy vagy, tartsd meg kérlek magadnak. És keress fel egy pszichológust, mert annyira mégsem megy az a hatalmas önelfogadás, ha fáj, hogy más másképp tesz ez ellen.
12
Azt majd én eldöntöm, kicsim, hogy mitől leszek boldog. Neked nem kell az energiát ilyen kampányokra elpazarolnod.
"De nyilván, olyan nincsen, hogy egy testrész bajt okozzon azért, csak mert nem szép"
ohm, de? amugy olyan esetek is vannak, hogy a kisajak olyan nagy hogy kilog a nagyajkak kozul, dorzsolodik, faj, kenyelmetlen. miert ne lehetne levagni, hogy a tulajdonosa kenyelmesebb eletet elhessen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!