Milyen esetben támogatják a zsírleszívást tb alapon?
Akkor sem csinálják meg, mert semmiben nem akadályoz.
Ha valakinek F melle van leszedik mert olyan hátfájása van hogy kibírhatatlan. Ha valakinek nagy a kisajka és már véresre dörzsölődik megcsinálják mert kibírhatatlan.
A toka az semmi ilyen gondot nem jelent.
Csak te látod dagadtnak az arcod, mert amikor a sok tökéletes, fentről fotózott vékony arcnak látszó szelfi után belenézel a tükörbe, hájasnak látod a fejed, mert a tükör az igazat mutatja. 173 cm magassággal és 55 kilóval nem lehet olyan arcod, mint egy 90 kilósnak. Csak azért látod dagadtnak, mert a szelfi hamis képe után mást látsz.
Én 165 cm vagyok, 65 kiló, sose csinálok szelfit, és a tükörben nem látok hájfejet, pedig én alacsonyabb vagyok és sokkal "kövérebb", mint te.
Sokan ahhoz is szelfit csinálnak, hogy megnézzék, hogy áll a hajuk. Nem véletlenül nem a tükörből ellenőrzik az eredményt, hiszen a tükör hazudik, mert sokkal dagadtabbnak mutat.
Csinálj kevesebb, vagy 0 szelfit, nézz többet a tükörbe és a problémád meg fog oldódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!