Zsírleszívás a pénisz körül?
Az fizikailag lehetséges, hogy egészen a szeméremcsontig eltüntessünk minden zsírszövetet a pénisz feletti területen, illetve körülötte?
Nyilván a szemétemcsontnál vannak a tartó szalagok, amik tartják a péniszt, de ez elenyésző.
Akár 3 centit is nyerhetnék így. Van itt olyan, aki már alávetette hasonlónak magát?
Nem nagyobbítani akarom, hanem optikailag az egészét kihozni.
Miért lennék ettől idióta?
Végeznek egyébként férfiakon ágyék területen zsírleszívást:
Én csak kíváncsi voltam.
Csak elfelejtettem, hogy ez a gyakori és teli van olyannal, mint az #1 válaszoló. Le is lépek innét, ezzel is esik a gyakori átlag IQ szintje.
De ha már eleve 18,5 centis és látszik belőle 15, akkor azért szerintem érdemes elgondolkoznom rajta.
Nem lesz nagyobb, de szeretném az igazi méretét előhozatni.
Dietazz.
Edzz minden nap. Szalkasodj le.
Ezek fontosabbak es celravezetoek.
Miért félnék?
Trombózis? Adnak vérhígítót.
Létezik valódi péniszhosszabbításos műtét, ahol elvágják a szalagokat, amik tartják a péniszt, vagy kihúzzak a pénisz testbe eső részét. Ez kockázatos. Nincs értelme.
Én egyszerű zsírleszívásra gondoltam. Rutinműtét. A péniszemet nem is babrálnák, csupán a zsírt a szeméremcsont felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!