Hol van ilyen plasztikai műtét Magyarországon belül/ legközelebb Magyarországhoz?
Nagyon Keskeny, hosszúkás fejem van és nagyon zavar mentálisan. Az élet minőségemre van hatással. Elmegyek egy buliba,meglatok normális fejformájú srácokat és tök rossz kedvem lesz hogy ilyen rossz genetikat örököltem. Ha elmegyek pszichológushoz ő elvileg ilyen esetben eltudja intézni hogy ingyen plasztikai műtétet hajtsanak végre rajtam mivel annyira rontja az életminősém(mellmutetetnel is hallottam már sok olyan esetről hogy ingyen csinálták pont ez miatt)
A kérdés második fele pedig arra irányul, hogy hol van ilyen koponya plasztika a közelben,ahol szélesíteni tudják az arcot? Azt tudom hogy létezik ilyen tehát az állat tudják szogletessebbe tenni illetve a halánték tájékán is tudják szélesíteni a fejét úgy hogy feltöltik csont cementtel.
Minden segítséget köszönök szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!