Mellműtét? Hol csinálnak Magyarorszagon?
Sziasztok, mellnagyobbítást szeretnék csináltatn. (Nyilván a korona járvány után vagy esetleg jövőre, NEM MOST RÖGTÖN).
Tudtok ajánlani jó szakorvost illetve klinikát/magánklinikát, hogy kinél érdemes és hol csináltatni? Illetve tapasztalatokat is szívesen olvasnék akár árakat is (tudom hogy egyén/méret függő). Minden érdekell igazából!
Köszönöm ha válaszolsz nekem!
Én Dr. Sebestyén Judithot ajánlom. Pesten műt az Istenhegyi klinikán és TB-re a Szent István kórházban. Engem ő műtött. Maximálisan odafigyel a műtét után is a pácienseire, segít mindenben, precíz, maximalista, tökéletes munkát végez minden területen. Alkathoz illő melleket csinál. Legjobb és legkedvesebb orvos akivel eddig találkoztam.
1,3 millió Ft nála a mellnagyobbítás.
Nem meret ( hacsak nem 1000 cm3 felettit szeretnel, bar elsore valszeg nem menne), hanem implant es orvosfuggo.
Ajanlom a hoxa mellplasztika forumot.
Köszönöm a válaszokat!
23 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!