Kihez érdemes szájfeltöltésre menni.? Melyik töltőanyag éri meg?
Szívesen meghallgatnék pár tapasztalatot,azoktól,akik átestek ajakdúsításon,ezekkel kapcsolatban:
Melyik orvoshoz érdemes elmenni,
Mire érdemes figyelni?
Milyen töltőanyagok vannak?
Melyik a legtartósabb?
Mi éri meg a legjobban..mert először a hiarulon szavas feltöltés volt szimpatikus,de láttam,hogy az 8 hónap múlva felszívódik.
#9 te meg a modorodat rakhatnád renbe🤦♀️.Feltettek 1 kérdést,amire nem érkezik válasz,mert okoskodik mindenki tapasztalat nélkül.
Gondolom neked sincs sütni valód a témában,úgyhogy gondoltad,könnyebb beszólni,mert akkor már nem fog úgy viszketni a p*csád,csak akkor nem értem minek vagy itt.
A kérdésre a válasz:
Nekem a Hiarulonos van. Az a legjobb szerintem.Ahogy írta az első,ha elrontják,legalább nem.maradandó.
Nekem hamar begyógyúlt a szám töltés után.
Én a Krasznainál voltam régen,nagyon szép munkát végzett.
Nála érdemes érdeklődni
Először ne ijedj meg de fel lesz duzzadva,de 2 nap után lejjebb fog menni. Az ár is szerintem megfizethető volt.
Szió,én a Tizedes Györgyöt ajánlom.
A krasznai is jól tölt,de ő inkább a c!c!khez jobban ért szerintem☺️.
Ha beszélsz egy plasztikai sebésszel,mindenről fog infót adni.
Mert nekem igen,hogy képes vagy végig olvasni mindent hogy találj valami hibát csak azért,hogy beszólj:).
Aki nem a lérdésre válaszól vagy nincs tapasztalata a továbbiakban ne írjon!
Ne húzzuk egymás idejét.
Dr. Afshin Dehghani esetleg ő.
Én soknál voltam.
Mindig savval töltetem..Ha valaki el..ssza..legalább kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!