Kihez érdemes szájfeltöltésre menni.? Melyik töltőanyag éri meg?
Szívesen meghallgatnék pár tapasztalatot,azoktól,akik átestek ajakdúsításon,ezekkel kapcsolatban:
Melyik orvoshoz érdemes elmenni,
Mire érdemes figyelni?
Milyen töltőanyagok vannak?
Melyik a legtartósabb?
Mi éri meg a legjobban..mert először a hiarulon szavas feltöltés volt szimpatikus,de láttam,hogy az 8 hónap múlva felszívódik.
Ha szr az orvos akkor persze hogy nem szép.De aki jóhoz megy azoknak tök szép szájakat csinálnak.Ezért nem mind1 hogy kinél csináltatom.
Meg mivel
A mű soha nem szép. Bármi is az. Köröm, cici, száj, haj, virág...
Tökmindegy
Van akinek bevált de nem árúlja el,ugyhogy nem egyik se.
De kulonben is nem ez a kérdés..
Hanem az hogy AKINEK VAN! Az írja le a tapasztalatait.
És hogy kinél csináltatta.
Nem tökmindegy mert pl a szilikon olaj nagy valószínüséggel,becsómósodik.Attól a legkönnyebb szájrákot kapni.
Az se mind1 kihez megyek! Nem kacsa szájat akarok,hanem kicsit dúsabb ajkakat..Ha hasraütésre elmegyek valakihez,az nem épp a legokosabb dolog..bem véletlen kérdezem,hogyha valakinek van tapasztalata az írja le..
Még leírtam a kérdéseket is pontosan mi érdekel.
+ Az hogy neked nem szép,nem jelenti,hogy úgy is van.
Mivel akinek természetesre csinalják arról eleve megse mondod.
2 nem vagyok oda a természetességért. Ha valamil lehet javítani,akkor miért ne.De akkor már normálisan.
Az neked vergődés,hogy alaposan át szeretném ezt gondolni és tanácsit kérek?
Te is rendbe rakhatnád az agyad mivel a kérdésre ahogy látom neked se sikerűl választ adni.Nem tudom,hogy az értelmezésel van baj, vagy csak egyszerűen unatkozol otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!