Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Markó Rebeka(YouTube videós,De...

Markó Rebeka(YouTube videós,Dezső Bence párja)régebbi plasztikai műtéteiről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Botox kezelése volt, 21-22 éves korában zavarták a ráncai és a szarkalábai,mert szerinte megnehezítik az életét ezek a "hibák", szájfeltöltése is volt még azt hiszem,meg még az orcáját töltette fel,nasolabialis feltöltése is és szálbefűzése. Szerintetek kell egy ilyen fiatal lánynak még ezekkel az idézőjeles hibákkal törődnie,mert szerintem felesleges,ráadásul szép volt előtte is.

2021. szept. 8. 00:51
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Olyan kategóriájú csaj, akit sokan elvinnének jó pár körre, de amúgy komolyabb pasi, komolyabbat nem akarna tőle. Nekem is bejön külsőre, de nem tudok rá érett nőként nézni.

Az meg, hogy ilyen szövegeket benyomott... Hát, értelemszerűen én sem az esze miatt használnám. Gyakorlatilag egy huszonéves lányt akkor is körberajongnak a pasik, ha nem szép.

2021. szept. 8. 02:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi pénzből pszichológushoz kellett volna inkább mennie.

Szánalmas az, hogy a nézőinek (akik 10-13 évesek többségében) ezt közvetíti, hogy lehetsz akármilyen szép SOHA nem leszel elégedett magaddal. :)

2021. szept. 8. 05:58
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem amugy nem szep csaj. Plusz melle buta is.

Az hogy mellé meg botoxolt is stb.. hát nem tudom

2021. szept. 9. 01:55
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Olyan átlagos feje van. Az orrat kellett volna megműteni
2021. szept. 9. 02:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges volt. Nem volt semmi ránca.
2021. szept. 16. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szép csaj volt előtte is (most is az, talán még pont nem vitte túlzásba), nem volt ezekre szüksége. Főleg nem ráncfeltöltésre 20onévesen, valóban költhette volna inkább pszichológusra a pénzt.
2021. szept. 26. 15:44
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

Irritáló ez a fruska.

Szánalmas, hogy azt közvetíti a többségében 12-18 évesekből verbuválódott nézőközönségének, hogy csak akkor lehetsz szép, ha minden műanyag rajtad.

Rettenetesen ostoba. A helyében nem az arcomba, hanem az agytérfogatomba töltetnék, hogy ne legyen üres, ha ez lehetséges lenne.

“Elméletileg” kozmetikus, miközben a saját bőrtípusát sem képes meghatározni, olyan fatális dolgokat állít, amin még egy nem kozmetikus “halandó” is fogja a fejét. Én biztosan nem ülnék be hozzá.

2022. jan. 6. 00:56
 8/9 anonim ***** válasza:
88%

Hiteltelen. Vannak olyan bolondok, akik eszik-isszák az arcápolási tanácsait, méregdrága szponzor kencéiről alkotott “véleményét”, hogy hogyan legyen szép a bőrük, hogyan maradjanak fiatalok, és valaki még pénzt is fizet azért, hogy fizikai kontaktusba lépjen vele egy-egy “profi kozmetikus kezelés” által.

Elméletileg szépíti, tanácsokkal és termékekkel látja el az embereket, miközben mi az ő titka? “Negyedévente ‘cuccot’ nyomat az arcába.” 🤦‍♀️

Minden egyes mondatával szembeköpi, lejáratja magát, azt sem tudja már, melyik hazugságát mivel tagadja, annyit lódított és kamuzott, mint a vízfolyás, az elvakult 18 alatti követőinek pedig ez nem tűnik fel.

2022. jan. 12. 21:08
 9/9 anonim ***** válasza:
86%
Szép volt régen, mostanra egy mű kerek feje dagadt luvnya.
2022. jan. 20. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!