A mellplasztika kérdések miért a szépség kategóriában vannak?
Semmi sem mű rajtam, nem is akarok plasztikázni, de aki akar hajrá csinálja.
Hülye kérdésre nem lehet normális választ adni. A plasztikai műtét a plasztika műtét kategóriába fog kerülni, attól mert 2 mellről van szó még nem lesz szexualitás.
"A mellplasztika kérdések miért a szépség kategóriában vannak?"
Mert oda való.
Latom ez itt remenytelen. Nincs normalis valasz.
Azert, mert csak. Ok.
😁
Tehat a mellmutetet azert csinaltatjak hogy szebbek legyenek.
De mi van az egyeb plasztikai mutettel? Pl. Egesi seb utani korrekcio? Akkor az is szepseg kategoria ezek alapjan.
Számomra meg az a hihetetlen, hogy milyen stílusban válaszolnak néhányan. Én ha nem érdekel egy kérdés, vagy nem tudok / nem akarok rá válaszolni akkor tovább görgetek. Nem érzem azt hogy mindenképpen le kell hülyéznem a kérdezőt vagy minősítenem kell a kérdést.
Sajnálom azokat, akiknek ez okoz örömet. Részemről befejeztem itt, és sajnálom hogy eltrollkodtátok a kérdésemet, nem ez lett volna a célom, szerettem volna megtudni valami konkrét dolgot, de mindegy.
Nyugodtan továbbra is nevezzetek hülyének, vagy butának, a ti dolgotok. Biztosan ti tökéletesek vagytok és mindent tudtok…
Azoknak köszönöm, akik privátban normálisan írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!