Szoptatás alatt miért nem lehet botoxolni/ hialuront tölteni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 15:05
11/20 anonim válasza:
A testünk alapvető tulajdonságainak elfogadása valójában fejben dől el. A plasztikai sebészek pedig jórészt abból élnek, hogy egyesek túl egyszerűek ehhez, és nem bírnak elvonatkoztatni a külsőségektől.
12/20 A kérdező kommentje:
Vqgy mondjuk segítenek, hogy szeretni tudjuk önmagunkat. Gondolok itt most az elálló fülekre, vagy a “gummysmile”-ra… vagy épp csak apróságok. Ha van lehetőségem ra, hogy kicsit szebbé varázsoltassam magam, miert ne tegyem meg? :D ez a testpozitivitás, ez miatt os van annyi túlsúlyos nő… nem a teltekre gondolok, hanem azokra akik 100 felett vannak, és semmit nem tesznek azért, hogy fogyjanak mert nekik úgy jó… igaz most már ezt reklámozzák, de szerintem ez sem normális, na igen meg a kacsaszaj se..
2021. aug. 4. 13:23
13/20 anonim válasza:
Azért egy vékony száj és egy elhízott, elhanyagolt test marhára nem egy kategória.
14/20 anonim válasza:
Hát nemtudom, de én biztosan nem kockáztatnám a babám egészségét. Ennyire azért nem szabad hiúnak lenni szerintem…
15/20 A kérdező kommentje:
Természetesen én sem fogom :D csak az érdekelt, hogy miert nem szabad. Egyszer azt olvastam valahol, hogy csak az miatt hogy az anyuka ne érezze magát kenyelmetlenul.. mondjuk az a szemoldok tetoválás volt.
2021. aug. 8. 09:58
16/20 Leveltetu válasza:
Azert nem ajanljak a botoxozast szoptatos anyukaknak mert a botoxban levo anayagok "atjuthatnak az anyatejjel"(azert meg nincs teljes osszhang a bizonyitasan) es gyerekbenulast okozhat, esetenkent halalt is.
Info es teljes cikk a healthline weboldalrol
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, az egyetlen hasznos válasz! ☺️
2021. aug. 9. 10:53
18/20 anonim válasza:
Amúgy rágugliztam.A botox még érthető,de a hialuronsav az nem méreg.Az egyik oldalon írta,hogy a szoptatás folyamán a változó hormonszintek miatt nem csinálják.
19/20 A kérdező kommentje:
Köszi! ❤️
2021. aug. 9. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!