Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hogyan magyarázzam meg a...

Hogyan magyarázzam meg a bugyuta, és idióta nyomulós ismerősök valamelyikének; HOGY NEM AKAROK SEMMILYEN MŰTÉTET!?!?!? Hányszor és milyen nyelven mondjam még el?

Figyelt kérdés

Néhány ismerősöm nagyon nyomul és erőszakoskodik, miért nem csináltatok plasztikai műtétet, vagy műtétet magamon... Mit képzelek én, hogy így nézek ki természetes külsővel, ahogy és amilyen vagyok.

Véleményem szerint így kellene elfogadnunk egymást, ahogy vagyunk.

Beleértve azt is, ha én sminkelek és neki nem tetszik, vagy ha ő erőszakoskodik a műtétért, KERESSEN MÁSIK NŐT!

Elnézést és bocsánatot kérek a haragos hangulatért, de már nagyon unom, hogy ilyenre akarnak rábeszélni és rávenni.

#divat #műtét #vágyakozás #életmód #szépség, egészség
2021. júl. 13. 21:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy kicsit túlságosan frusztráltnak, sértődöttnek hangzik.

Az miért nem elég, hogy mindenkinek joga van eldönteni, hogy hogyan nézzen ki, és ebbe senki másnak nincs semmi beleszólása?

2021. júl. 16. 23:06
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező!

Először a bugyuta és idióta beszólásról panaszkodtál.

Most pedig már annyira felhergelted magad, hogy konkrétan kegyetlenkedésről, és bántalmazásról fantáziálsz.

Keress valami árnyékos helyet, és foglalkozz valami értelmesebb dologgal............ ;)

2021. júl. 18. 11:25
 13/16 A kérdező kommentje:
11.) egyetértek. Pontosan így van, mindenkinek saját magának van joga eldönteni, hogy hogyan nézzen ki, ebbe tényleg senki másnak nincs beleszólása.
2021. júl. 18. 16:51
 14/16 A kérdező kommentje:
12.) - nem fantáziálok. Felhergeltek... Itt persze az előzmények nem látszanak. Ami nem digitális térben történik, hanem a valóságban.
2021. júl. 18. 16:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A 11-es vagyok. Örülök, hogy ebben egyetértünk.

Millió és egy módja van az ilyen személyekkel való kapcsolat megszakításának, a szimpla hozzá nem szólástól, levegőnek nézéstől bármeddig el lehet szigetelődni. El is lehet neki mondani néhány tömör, egyszerű mondatban, miért fejezel be vele itt és most mindennemű érintkezést. Ha pedig ezután is zaklat, akkor irány a rendőrség.

2021. júl. 18. 18:58
 16/16 anonim válasza:
100%

Nem túl jó ötlet felvenni a kesztyűt.

Mint mondják, a hülyékkel nem érdemes vitatkozni, mert nagyobb a rutinjuk, és élvezik a vitát.

Én a 20-as éveimben úgy szabadultam meg a zaklatóktól, hogy normálisan szóltam hozzájuk. A hülyeséget, csúnya szavakat elengedtem a fülem mellett, nem hallottam meg. Egy idő múlva kénytelenek voltak ők alkalmazkodni.

Talán tereld a beszélgetést másra, időjárás, politika, árak, akár távoli rokonok, vagy események semleges emlegetése.

2022. nov. 16. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!