Hogyan magyarázzam meg a bugyuta, és idióta nyomulós ismerősök valamelyikének; HOGY NEM AKAROK SEMMILYEN MŰTÉTET!?!?!? Hányszor és milyen nyelven mondjam még el?
Néhány ismerősöm nagyon nyomul és erőszakoskodik, miért nem csináltatok plasztikai műtétet, vagy műtétet magamon... Mit képzelek én, hogy így nézek ki természetes külsővel, ahogy és amilyen vagyok.
Véleményem szerint így kellene elfogadnunk egymást, ahogy vagyunk.
Beleértve azt is, ha én sminkelek és neki nem tetszik, vagy ha ő erőszakoskodik a műtétért, KERESSEN MÁSIK NŐT!
Elnézést és bocsánatot kérek a haragos hangulatért, de már nagyon unom, hogy ilyenre akarnak rábeszélni és rávenni.
Te most ide jöttél dühöngeni, mert egy ostoba ismerősöd, a paraszt kérdéseivel zaklat?
Süt a nap, menj ki a vízpartra keress egy új pasit.
Ennyi. :D
Hagyd ott őket a fenébe, tudod kinek kellenek ilyen "barátok".
Vagy kezdd el kritizálni te is ahogy kinéznek. Vagy az úgynevezett "double down" módszer mikor nem csak hogy egyetértesz de túltolod. Fel kéne varratnod a melleid? Dehogy, te legalább K-s kosarat akarsz, ha kapni rá melltartót az túl kicsi. Meg kéne műtetned az orrod? Neeeeem, neked mindig is tetszettek a magukat gyíkembernek átoperáltatók, azt fontolgatod levágatsz belőle egy darabot az olyan jól néz ki. Természetesen hegyes füleken is gondolkozol vagy egy 3. mellen.
Nektek mi a véleményetek erről a gondolatról? Mert szerintem nagyon is igaz:
Tudod mit, ha nagy ciciket akarnál a barátnődtől / barátnődnek, vagy ( leendő) feleségednek, csináltass magadnak nagy ciciket és viseld terheit a vállaidon, hátadon, testeden TE!
Tudd meg, mennyit kegyetlenkednek a nőkkel, és szenvedd el ugyanazt, amit mi nőként!
Erőszakoljanak meg téged is, ha pasi vagy, akkor főleg. Tapasztald meg, milyen rossz a nők helyzete, mert ameddig még nem tudod, úgy a barátnődet, feleségedet sem fogod tudni megvédeni a bántalmazóktól, a kegyetlenektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!