Ha plasztikázásról vagy feltöltésről jön kérdés, miért nem jönnek válaszok?
Én azért nem szeretek már az ilyen kérdésekre válaszolni, mert a plasztika ellenesek azonnal betámadnak, nullára értékelik a válaszomat. Jönnek a privátok sorban. Max privátot szoktam írni a kérdezőnek, de már abba is belefutottam párszor. Mert volt, hogy csak vita indítónak szánta a kérdést.
Még mindig leragadtak sokan ott, hogy a műmell az csak olyan lehet, mint két fél labda, egy kilométerről ordít, hogy szilikon, a feltöltött száj szintén.
Pedig ha tudnák hogy a környezetükben is mennyivel több ember esett már át valamilyen szépészeti beavatkozáson, mint amennyin meg is látszik, meg akiről ők gondolnák... de az emberek ítélkeznek. Szerintük ha valaki plasztikáztat, az csakis ribi lehet. Ezért sokan fel sem merik vállalni. Pedig ma már tényleg olyan profi orvosok vannak, újabbnál újabb technikákkal, hogy egy laikus meg sem mondaná, hogy volt az illetőnek valami szépészeti beavatkozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!