Hogyan lehetne pénzt összeszedni mellplasztikára? Már teljesen kétségbe vagyok esve.
Figyelt kérdés
A szülés tette tönkre a mellem.2008. dec. 7. 09:16
11/12 anonim válasza:
Te miért nem a kérdésre válaszolsz? A fellengzős kötekedős stílus a tiéd és nem az enyém. Én a kérdésre válaszoltam. Hogy gyűjtsön pénzt mellműtétre? Válasz: Egy tini sehogy. Nem értem a lepontozást és a gyerekes megnyilvánulást, de ahogy érzed.
12/12 anonim válasza:
Te a kérdésre válaszoltál?A "sehogy" az nem válasz,a kötekedés meg nem itt kezdődik.
Te csupán hozod a modortalansági szintet,ami itt kimondottan menő - sajnos.
A tinédzser szó el se hangzott a kérdésben,nem tom honnan vetted.Én általában elolvasom a kérdést,mielőtt bármit is visszareagálnék,de akkor se szólok le SENKIT!
S a lényeg,a válasz:Hogyan kell összegyűjteni?Szorgalommal,türelemmel,kitartással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!