Kihez tudnék menni?
Mellműtétre keresnék valakit, osztrák oldalon, magyar határhoz közel.
Itthon egy orvoshoz mennék, aki nagyon pici 3-5 centis vágásokkal dolgozik (a többség ugye 10 körüliekkel) de úgyérzem, hogy sohanapján fogok sorrakerülni, így szívesen mennék osztrák oldalra, még ha ez kicsit drágább is.
Van valakinek ezzel tapasztalata? Ismer esetleg olyan orvost, akinek szintén aranykezei vannak?
Több plasztikai csoportban benne vagyok, kb 4-5 éve.
A nagy neveknél is sajnos, kb minden képen teljesen végigvágott csajok vannak. Kisebb vágást ejtő orvosoknál voltam konzultáción, nem tudtak volna nekem olyan kis vágást vállalni, Keller funnel-ről se ők, se a többség nem is hallott. Nálam meg számít, hogy ne legyen ennyire szétvágva mindenem, így aki nem tudja garantálni, hogy 5 centi alatt lesz a vágás, csak 8-12, ott nem is próbálkozom.. Egyedül annyi nevetséges, hogy 1 kosárméretet növelnék, egyáltalán nem 800cc, mégis “nagy nevek” is hatalmas vágással dolgoznának.
Én is benne vagyok ezekben a csoportokban és több orvosnál láttam kisebb vágást nem csak 1-nél.
Nem tudom a melled alatt miért zavarna amikor nem is látod?
1 valaki szeretne kivágottabb ruhákat venni (és minél természetesebb lenni, nem akarom hogy ordítson róla, hogy mű)
2 ha nem tudsz az alapvető kérdésre válaszolni, megkérhetlek hogy mással és máshol kötekedj?!
Köszi🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!