Miert szegyen ha valaki mellplasztikat szeretne?
A lapossag nem vonzo, de a plasztikaert meg beszolnak es lenezik az embert. Miert? Miert baj az, ha valaki szep, vonzo akar lenni?
Nekem semmi mellem nincs es altalaban a nagy/normal meretu notarsaim beszolnak ha szobakerul a dolog :D de ok honnan tudnak milyen igy elni? Mindenhol a kepembe toljak a nagy csocsoket es mar szinte fogyatekossagnak erzem, hogy nekem semmi nincs. Igen, tudom, hogy frusztralt vagyok emiatt, de egyszer talan eljutok oda, hogy megmuttessem. :)
25/L
Hu, na osszegzem. Berageltel, mert:
-elmondtam egy tenyt, hogy a terhessegnek is vannak komplikacioi,
-nem ertetted meg, hogy nem az a kerdes hogy csinaltassam-e vagy sem
-illetve hogy a totalis nulla es a "szinte semmi A kosar" kozott kulonbseg van.
Konkluzio: en vagyok a buta
Logikus.
Igen, szerintem is csináltasd meg.
Eszed semmi, buta vagy mint a tök, gyereked se lehet, legalább a két csöcs miatt könnyebben bepasizhatsz majd.
De aztán úgyis dobni fognak, mert a mű csöcs közelébe sincs az igazinak, azt tudtad?
Puszi. 😁
Te most azt hiszed, hogy itt csak egy ember írt?
Te tényleg sötét vagy ...
Hol allitottam hogy egy ember irt? xd
A szemelyeskedes meg nem az en szegenysegi bizonyitvanyom, ahogy az sem, hogy egy sima kerdest nem tudtok ertelmezni.
Én a természeteset szeretem.
A mumell tulsagosan kerek, riba.nc.osnak nez ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!