Lányok/nők! Ti szeretnétek plasztikáztatni, és ha igen mit és miért?
Sose plasztikáztatnék.
Feleslegesen tönkretenném a saját testemet, amivel alapvetően elégedett vagyok.
A sport és a megfelelő étkezés és néhány természetes praktika sokkal szebb és sokkal tartósabb eredményre vezet.
21/L
Én úgy vagyok ezzel, hogy amíg csak egy olyan dolog is van rajtam, ami nem tetszik, de tudok rajta változtatni, addig változtatok, vagy szép lassan elfogadom. Ha pedig van olyan dolog, amin nem tudok, és nem is tetszik, akkor elgondolkozom rajta, hogy ténlyegesen megkeseríti-e annyira az életem, hogy megérje az a rengeteg pénz (ezer más dologra kell gyüjtenem, ami fontosabb), illetve maga a fájdalmas beavatkozás (utálok mindent ami szúrással, vágással jár, irtózom tőle, persze ha az életem múlik rajta akkor oké :))
Amúgy ha korlátlan pénzem és bátorságom lenne, akkor egy nyaki zsírleszívás és egy mellplasztika kinézne nekem :D
Októberben lesz a 2. Mellműtétem. És ha valami miatt pl. szülés megereszkedik, vagy kitágul, újra meg fogom csináltatni.
Zsírleszíváson gondolkodom még has-comb tájékon, de majd meglátjuk edzéssel mennyit változik. Ezt még lehet elengedem inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!