Kb. mennyi egy szájfeltöltés?
Ne már! Ne legyél már te is olyan gusztustalan halfejű!
Miért hiszitek azt, hogy az szexi...?
Előbb tömnék meg egy hatvanas nénit, mint egy ilyen halfejű gnómot!😂
8-as: Én megértelek, sajnos az embereknek egyből a kacsaszájú nők jutnak az eszükbe, ha meghallják, hogy ajakfeltöltés. Meg tudják természetesen is csinálni, ha csak egy kicsit szeretnél, de én azért nem ajánlom, mert szerintem nem éri meg pénzben az, hogy évente vissza kell járnod hylauron savas vagy bármilyen felszívódó anyagos töltésre (ami kb 100 ezer Ft), tehát havonta kb 7-8000 forintra jönne ki. Van még szilikon olajos feltöltés, az valamivel tartósabb tehát drágább is, pár évente kellene vele visszajárnod. Egyik rokonomnak ezzel van töltve már tízen éve és eléggé el van deformálódva a szája. Az okát nem tudom, hogy pontosan miért olyan. Nem csúnya, csak már messziről látszik rajta, hogy töltve van.
Akkor van még az implantátum, ami ugye az egyetlen végleges megoldás, valószínűleg ez jóval drágább mint a többi, de ilyet ne akarj. Ez még kis méretben is borzasztóan mű. Meg van a saját zsírral való feltöltés, ez még hamarabb felszívódik, mint a hylauron és azt hiszem drágább is.
Ha nagyon zavar keress fel egy dokit és beszéljétek meg, hogy melyik opció lenne neked a legjobb, mit javasol és ha úgy érzed bízol is benne, megegyeztek az árban.
Amúgy nekem is nagyon vékony a szám, szóval sokat kutakodtam a témában, de nekem a mai módszerek nem érik meg a beavatkozást és a sima töltést sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!