Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kb. mennyi egy szájfeltöltés?

Kb. mennyi egy szájfeltöltés?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Orvostól függ.
2021. ápr. 20. 22:01
 2/11 anonim ***** válasza:
40%

Ne már! Ne legyél már te is olyan gusztustalan halfejű!

Miért hiszitek azt, hogy az szexi...?

Előbb tömnék meg egy hatvanas nénit, mint egy ilyen halfejű gnómot!😂

2021. ápr. 20. 22:09
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Gumikacsa-műtét? 😂😂😂
2021. ápr. 20. 22:11
 4/11 anonim válasza:
25%
Vannak akik ingyen is feltöltenék.
2021. ápr. 20. 22:30
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
80-100 korul van. de lehet talalni mar 60 korul is, de ami tul olcso, az azert gyanus..
2021. ápr. 21. 01:36
 6/11 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem éri meg mert felszívódik. Folyton újra kell majd töltögetni, drága is lesz és eldeformálódnak az ajkaid idővel.
2021. ápr. 21. 02:28
 7/11 anonim ***** válasza:
14%
Én ingyen is ragasztok úszógumit a szádra, meg se lehet majd mondani a különbséget.
2021. ápr. 21. 07:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem nagy kacsa szálakat szeretnék. Csak egy kicsit akarok bele tölteni, nem esnék túlzásokba, mert szerintem is undorító ha valakinek olyan nagy sz*pos szája van.😄
2021. ápr. 21. 16:31
 9/11 anonim ***** válasza:
95%

8-as: Én megértelek, sajnos az embereknek egyből a kacsaszájú nők jutnak az eszükbe, ha meghallják, hogy ajakfeltöltés. Meg tudják természetesen is csinálni, ha csak egy kicsit szeretnél, de én azért nem ajánlom, mert szerintem nem éri meg pénzben az, hogy évente vissza kell járnod hylauron savas vagy bármilyen felszívódó anyagos töltésre (ami kb 100 ezer Ft), tehát havonta kb 7-8000 forintra jönne ki. Van még szilikon olajos feltöltés, az valamivel tartósabb tehát drágább is, pár évente kellene vele visszajárnod. Egyik rokonomnak ezzel van töltve már tízen éve és eléggé el van deformálódva a szája. Az okát nem tudom, hogy pontosan miért olyan. Nem csúnya, csak már messziről látszik rajta, hogy töltve van.

Akkor van még az implantátum, ami ugye az egyetlen végleges megoldás, valószínűleg ez jóval drágább mint a többi, de ilyet ne akarj. Ez még kis méretben is borzasztóan mű. Meg van a saját zsírral való feltöltés, ez még hamarabb felszívódik, mint a hylauron és azt hiszem drágább is.

Ha nagyon zavar keress fel egy dokit és beszéljétek meg, hogy melyik opció lenne neked a legjobb, mit javasol és ha úgy érzed bízol is benne, megegyeztek az árban.

Amúgy nekem is nagyon vékony a szám, szóval sokat kutakodtam a témában, de nekem a mai módszerek nem érik meg a beavatkozást és a sima töltést sem.

2021. ápr. 21. 18:39
 10/11 anonim válasza:
Ami felszívódik 80 körül van.
2021. ápr. 23. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!