Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Van itt olyan aki megbánta a...

Van itt olyan aki megbánta a szájfeltöltést? (Vagy ismerőse)

Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 19:40
 1/7 A kérdező kommentje:
A botox- hialuron savasra gondolok. Eddig nem lattam olyat, akin termeszetesen hatott volna, azt ereztem mindenkinel hogy elotte szebb volt, mielott megcsinaltatta volna 🧐
2021. jan. 14. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
47%

Azt nem fogod azoktól hallani hogy megbánta.

Hát nem fogja elismerni az biztos, az önérzete nem hagyja.

2021. jan. 14. 19:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez is igaz
2021. jan. 14. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Sok olyat láttam már ami szép lett
2021. jan. 14. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Nekem egy barátnőm megbánta, nem lett túl természetes a végeredmény. De pár hónap alatt ki is ment (hyaluron), szóval nem történt semmi tragédia, ezek szerencsére nem maradandó beavatkozások.

Én még csak ocsmányul sikerült szájfeltöltésket láttam, de ebben nyilván benne van az is, hogy amelyik szép, arról nem jövök rá, hogy fel van töltve.

2021. jan. 16. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Geronazzo Mária nem bánta meg szerintem. :3
2021. jan. 24. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
70%
nekem is egy baratnom megbanta.... hiaba szivodott neki is fel, de a szaj korul par het alatt mar nagyon durva rancai lettek...na az a felszivodas utan is szepen megmaradt...
2021. febr. 25. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!