Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Maradna utána nagyon látható heg?

Maradna utána nagyon látható heg?

Figyelt kérdés

Van 3 anyajegy a fejemen amik nagyon zavarnak és ősszel le szeretném szedetni őket. Félek, hogy nagyon nagy heg maradna utána és rondább lenne mint az anyajegyek. Szerintetek? Ja és van még egy a szememnél is amit csak plasztikai sebész tudna leszedni. Bevállaljam?

14/L

2010. aug. 19. 16:24
 1/3 anonim válasza:

A leszedetéssel kapcsolatban nemtudok mondani semmit, de a plasztikai sebészt akkor vállald, ha: van jóóó sok pénzed

és ha nem félsz,h véletlenül csúnya munkát végez.

2010. aug. 21. 09:05
 2/3 anonim ***** válasza:
anyunak egyet a hátáról szedtek, neki nagy volt, jócskán kidudorodott.....asszem ha kidudorodik könnyebb leszedni....de nem vagyok bőrgyógyász, mert ezt nem plasztikai sebész végzi,hanem bőrgyógyi. Keress egy jó dokit, magánt, nem egy nagy összeg, mert ez nem műtét! Érzéstelenítő, leégeti és ha olyan varrni is kell. Szerintem először azt vetesd le ami jobban zavar és megnézed h milyen utána, véleményem szerint nagyon szép munkát tudnak végezni, kevés az elrontott ebben a műfajban!
2010. aug. 21. 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen orvos függő hogy mennyire látszik.Nekem a hátamon volt egy sérült anyajegy,vérzett és inkább leszedettem minthogy elrákosodjon.Kórházban voltam a sebészeten,össze is kellett varrni és elég undorító heg maradt ott.Anyukám testvére is szedetett le az álláról ugyanúgy a kórházban,neki alig látszik valami.Tehát gondolom nem akarják elcsúfítani az arcod.De abban biztos vagyok hogy egy magán rendelőben alaposabb munkát végeznek,főként az arcon.Sok sikert!
2010. aug. 22. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!