Piercing heg eltávolítás?
Tinikoromból megmaradt a szemöldök-ill.ajakpiercingem nyoma az arcomon.
Annyira nem zavart eddig, de idén elkezdtem rendbe tenni a külsőmet, és el szeretném azokat is tüntetni, amennyiben lehetséges.
Csütörtökön megyek plasztikai sebészhez anyajegy eltávolítás végett, akkor rákérdezek nála a lehetőségekre,de érdeklődnék, hogy volt-e valaki, akinek már sikerült eltüntetni a hegeket. Illetve az milyen eljárással történt. Köszönöm
Ehelyett a valóság: anyám alkoholista volt, pont lef*sta, hogy 13évesen élek-e még, nemhogy az érdekelte volna, hogy milyen piercinget csináltatok.
Szerintem a legtöbb kamasz, aki "extrémebben" néz ki (mint én anno színes haj stb.) annak otthon sok mindennel meg kell küzdenie, amiről a külvilágnak fogalma sincs.
Legalábbis én felnőtt fejjel ezt látom, és ha visszagondolok, a volt baráti körömből mindenki "problémás" volt.
Csak van, akinek sikerül kitörni, és van, akinek nem.
Első te nagyon böszme vagy. Ezért ne ítélkezz, mert nem tudhatod mi van a dolgok mögött.
Kérdező: általában kivágják azt a részt és összevarrják, de szerintem ez függ attól is hogy hol van a lyuk. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!