Magasság növelése érdekében tudnátok segíteni?
Tudom, unalmas már ez a kérdés. Temérdek mennyiségű kérdés található itt a témában. De én mégis ehhez folyamodok most. Van valamilyen módszer magasság növelésére? Bármi! Komolyan, bármit elfogadnék, ami tudna néhány centit adni a magasságomhoz! Jelentős önértékelési zavarral, depresszióval küzdöm, gyűlölöm magam a külsőm miatt. Leginkább a magasságom szomorít el. Nagyon régóta hadilábon állok már ezzel. Évek óta alig nőttem valamit. 21 éves, egyetemista, kb 173 cm magas srác vagyok - ami cipőben 177-178, mert magasító talpbetétet hordok. A társaságomat többnyire kedvelik, barátaim is vannak, köszönhetem annak, hogy prezentálok egy olyan személyt mások előtt, ami nem én vagyok vagy csak szeretném, hogy én legyek.
Legbelül gyűlölöm magam! Nagyjából 15 éve egy nap sem telik el úgy, hogy ne gondolnék a halálra. Gyerekkoromban beteg lettem, súlyosan elhíztam, sok korombeli körében kirekesztett lettem, emiatt olykor pokol volt az iskola. Az énképem torzult. Később sikerült ugyan lefogynom, jelenleg is edzem, de az nem fér a fejembe és nem tudok belenyugodni, hogy a magasságom ekkora maradt! Szeretnék minimum 180 cm lenni. De legszívesebben 190. Az életbe vetett hitemet kapnám ezzel vissza. Végre önfeledten, szorongásmentesen csajozhatnék, de már az is óriási siker lenne, ha szeretnék, s mernék mutatkozni a nagyvilág előtt, ahelyett, hogy inkább ki sem mozdulok a szégyenérzet miatt. Természetesen tökéletes akkor sem lennék, de hihetetlenül nagy lökést adna... Imádnám magam! 😍
Sokak szerint az önértékelési zavarom mögött az (is) áll, hogy nagy egóval rendelkezem, emiatt túlságosan magasra teszem a lécet magammal szemben. Folyamatosan azt érzem, nem vagyok elég jó. Pedig csupán azt szeretném, hogy végre olyan magas legyek, amivel elégedett tudok lenni. Semmi mást. Szerintem helyes arcom és széles vállam van, egyébként. Már csak egy jó magasság kellene és egy full jóképű pasinak tartanám magam.
Természetesen én is hallottam magasságnövelő műtétről, az Egyesült Államokban nagyjából 23 millió forintért csinálnak ilyet. Angliában is végeznek ilyet, noha az árát nem tudom, de kötve hiszem, hogy jelentősen kevesebb lenne. Anyagi okok miatt ez az opció nem elérhető, ezért fordulok hozzátok.
Ha ismertek olyan gyakorlatot is mondjuk, ami növelheti néhány centivel a magasságom, azt is nagyon szívesen megismerném és kipróbálnám! Tavaly nyáron letöltöttem a mobilomra egy ilyesféle gyakorlatokat tartalmazó alkalmazást, ami 60 napra leosztja a gyakorlatokat és 5 cm növekedést ígér. Én olyan 30 napot csináltam meg belőle és talán 1-2 cm-t sikerült is nőni, de kipróbálnék egy hatékonyabbat.
Kérlek titeket szépen, segítsetek nekem!
Úgy érzem, ebbe fogok belehalni...
neked inkabb pszichologusra es komoly kezelesre lenne szukseged, mint magassagnovelesre.
egyreszt, barmennyire is faj, a magassagot NEM lehet novelni, ilyen nyujtogyakorlatokat meg tarsait plane felejtsd el, hulyeseg. van erre mutet valoban, de brutalis beavatkozas, mivel ha jol tudom, midket labszarcsontot eltorik es ugy nyujtanak rajta valahogyan. baromi draga, kockazatos, faj, honapokba telik, mire meggyogyulsz es szerintem nem is nagyon vegzik. ha megis, akkor ezzel is csak par centit nyernel max. nem eri meg. de szerintem nem is nagyon vegzik el.
mareszt meg a magyar atlag ferfimagassag 175 cm korul van, tehat annyira nem vagy lemaradva. a magyar egy alacsony nep, nobol is keves az, aki a 170 cm-t eleri, tehat azert annyira nem veszes a helyzeted. ha nem tudsz csajozni, az nem amiatt van, hogy nem ered el a180 centit, hanem amiatt, mert korosan torzult az onertekelesed. rengeted nalad alacsonyabb ember el parkapcsolatban. nem normalis, h egyetlen dologra ennyire ragorcsolsz, h tonkreteszi az egesz eleted. ismetlem: pszichologus.
Keress egy alacsony lányt akkor majd magasnak érzed magad.
A barátom is kb ilyen magas én meg 156cm úgyhogy ő egy óriás nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!