Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 14 éves vagyok, és lógnak a...

14 éves vagyok, és lógnak a melleim. Hány éves kortól lehet megműtetni? És kb mennyibe kerül 1 szilikon, ill. egy felvarrás?

Figyelt kérdés

nem most akarom, de nagyon zavar, mert nagyon csunyák. Nagyon lognak. pfujjj!

Nem csak az a baj,h log, hanem tele vannak striával is. Létezik olyan mellfellvarrás, ahol a bőrt is ki tudják vhogyan cserélni? Így nem is fogok tudni nemi életet élni majd, ha érett leszek rá??

2010. aug. 14. 19:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Ja és felvarrással egybekötött nagyobbítás volt nekem Dr Urszán Albertnál 850ezer Ft
2010. aug. 23. 18:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

30% nem orvosi javallatra cserélgeti az "impiket" hanem divatból.

90% pedig korrigáltat még valamit öregedése miatt.

2010. aug. 23. 18:27
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

hallod kiscsaj ne félj!!

enyém is lóg, és mint ahogy már írták enyém is jobban hasonlít 2 tőgyre:D

régen sokat sírtam miatta, mikor annyi idős voltam mint te,de szerencsére hamar rájöttem, mert most 18vagyok, és elfogadom őket. Van barátom és imádja, szereti a melleimet:)

Pedig mikor még az elején tartottunk nem vetkőztem le előtte:D Aztán egyszer csak túl kellett rajta lenni, és annyit kérdezett hogy én mégis mért szégyenlem? a mai napig nem érti, és rájöttem, hogy igaza van. Majd ráfogsz jönni, hogy a pasik se tökéletesek, senki se az, mindenkinek van szépség hibája, csak hát a média..ide szilikon oda szilikon.

Ha csak abba gondolsz bele, ha a leendő barátodnak valamije nem lenne "szép" elhánynád magad? undorodnál? elhagynád ezért? gondolom nem, úgy hogy se téged se senkit nem fognak ezért elhagyni mert lóg a melle.

2010. aug. 28. 22:43
 14/16 anonim ***** válasza:

kb nekem is azóta lógnak mióta vannak....:)...és mivel hírtelen nőttek rettentő striásak.....azzal nem lehet mit tenni, én most 26 éves fejjel mondom neked, h a pasik többségét a sriák nem érdeklik, .....nem annyira látszanak, ha valaki nem keresi őket

Most fogom megműtetni, gyerekszülés után, mert mostmár sokkal rosszabb. Hidd el idővel megbarátkozol a testeddel, nem lesz annyira szörnyű, vannak olyan melltartók amik egyszerűen csodára képesek, érdemes befektetni. Én 18 éves kor előtt semmiképp nem tanácsolnám, h ezen gondolkozz, utána majd meglátod, h elfogadható e számodra, v még terhesség előtt meg szeretnéd műtetni. Mivel fiatal vagy szerintem kicsit téged is megtévesztettek az újságokban levő nők, akiknek a nyakukból nő ki a mellük és mellesleg nem igazi amúgy se ill. erősen photoshoppolt....az eredeti mell bizony kissé lóg és ez nem tántorítja el a fiúkat!

2010. aug. 29. 13:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Háát én 18 éves vagyok és nekem is amióta elkezdtek nőni már lógtak a melleim :( És eszméletlenül szégyenlem magamat miatta lassan 1 éve van barátom és még mindig nem látott melltartó nélkül :S Ő mondja ,h nem zavarja meg ,h így szeret ahogy vagyok, de....:( Legszívesebben megműtettném, de nagyon félek tőle :( Nem maradt más mint a megbékélés vele....:S Csak az nagyon nem megy :(
2011. máj. 24. 16:48
 16/16 A kérdező kommentje:

de nekem TÉNYLEG NAGYON lóg! mint két tejeszacskó...

[link]

kb ilyenek. (bal oldali képek) :'(

2011. máj. 24. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!