Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Megműttessem az orrom?

Megműttessem az orrom?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és görbének találom az orrom.Előlről nem látszik csak oldalról.Még nem szólták meg,hogy milyen az orrom,de én csúnyának látom magam miatta,de sokan mondták,hogy normális és jóképű vagyok.Megműtessem?17 éves férfi
2010. aug. 14. 15:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne. Karakteressé teszi az arcodat, sokkal jobb mintha egy pasinak kis pisze, baba orra lenne. Amúgy meg sok olyan ismerősöm volt, aki megműtette az orrát, igaz ő elégedettebb lett, de másoknak fel sem tűnt a változás.
2010. aug. 18. 13:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne tedd!!! Imádom ha egy férfinak görbe az orra! nagyon szexi és férfias. ha nem akkora, hogy még szélességben is beteríti az egész fejed, akkor légyszi nem műttesd meg:) kifejezetten tetszeni szokott egy férfias, karakteres orr.
2010. aug. 21. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!