1 millió forintból kitelik 1 mellnagyobitás? 18L
Figyelt kérdés
Ennyit spóroltam össze.2021. jan. 4. 15:39
2/9 anonim válasza:
Sajnos már nem telik ki. De sokkal hasznosabb dolgokra használhatod azt a pénz kés és szilikon helyett.
3/9 anonim válasza:
Gyűjtsél még és pár év múlva inkább vegyél lakást
4/9 anonim válasza:
Még egy pár évig nőhet, szerintem várj még vele
5/9 Big_G válasza:
Menj el egy sajtpulthoz, keress egy light mizzarellas zacskot, fogdosd egy kicsit, de ne feltunoen,mert kizavarnak kb ezt erzi majd srac! Ha felizgatott akkor nosza valald be. Ja es szamits arra h egy tiz ev mulva cserelni kell szoval addigra gondoskodj egy penzes foszerrol vagy mar most mert ha szivarog sos kell a penz megint xd
6/9 anonim válasza:
Van még olyan doki szerintem aki műt 1 millió környékén. FB-on lépj be valamelyik plasztikai sebészet csoportban. Rengeteg infót találsz.
8/9 anonim válasza:
800e-1.200eFt között mozog,úgyhogy hajrá.
9/9 anonim válasza:
Az enyém mindennel együtt 927.290ft került 2020.aug.25-én szóval igen még van 1 millió alatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!