1 millió forintból kijön egy igényes mellfelvarrás + nagyobbítás?
Szerintem egy kicsit számolj még rá.
Persze van már 700-800 ezerért is mellkorrekció+ nagyobbítás, de inkább 1200-1500-al számolnék, ha valóban egy jó orvossal szeretnéd megcsináltatni. Mert ugye mellműtét után kell speciális melltartó, többször kell kötözésre, kontrollra menni. Az sem mindegy, mekkora implantátumot akarsz.
"Mert ugye mellműtét után kell speciális melltartó, többször kell kötözésre, kontrollra menni. Az sem mindegy, mekkora implantátumot akarsz."
A kötözés, kontrol benne vana műtét árába.Sok helyen a spéci melltartó is
AZ implantátum ára 500 cc-ig ugyanaz
Egy milla simán meg tudod csináltatni
Felvarrás még lehet oké, de nagyobbítás szerintem teljesen felesleges. Természetesen az én szemem is megakad a nagyobb melleken, de a picibbek is ugyanúgy vonzóak. (Nekem) Elsődlegesen nem a mérete számít, hanem hogy mennyire "játékosak" vagy követelőzőek, a nő mennyire érzi saját teste részének. V
28/F
Utolsó: ilyen kérdés nem volt.
A többi választ köszönöm szépen, találtam dokit, aki megcsinálja ennyiből és jó is.
Sportolok és tanulok is mellette ;)
A műtét megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!