Plasztikával én is lehetek szép?
Akkor mi a szarért (már bocsánat) akarod magad plasztikáztatni?
Attól a modorod nem lesz jobb.
Fú, hát te nagyon el vagy tévedve.
Attól ha ''szépre'' is plasztikáznak még nem fognak szeretni téged.
Ez nem igaz, hogy a szépeket akkor is szeretik ha rohadékok.
Velem legalábbis volt ilyen, hogy valakit utáltam (lehetett férfi vagy nő) hiába nézett ki jól vagy szép volt, belül egy szemét, számító kavarógép volt.
Maximum akkor szeretik az ilyet ha egy bálványozott sztár az illető, akit csak címlapokról ismersz de fogalmad nincs milyen a való életben, viszont a szűk környezetének megvan róla véleménye.
Vagy ha úgy vagy ''rohadék'', hogy ilyen kétszínű, nyalsz mindenkinek közben áskálódsz ellenük.
A témára visszatérve, ha nem olyanok a vonásaid nem leszel Alain Delon vagy bármelyik hollywoodi sztár.
Ha agyon plasztikáznak akkor mű lesz az eredmény.
Lásd Rodrigue Alves-t aki Ken baba akart lenni, iszonyú a végeredmény, habár ő elégedett.
Volt egy orosz származású francia testvérpár akiknek ugyanúgy mint a fentebbi úriembernek eltorzult az arca, valahogy nagy is lett fejük testükhöz képest.
Vagy keress rá Justin Jedlica nevű emberre, ő is ''szép'' akart lenni. Borzasztó mű lett ő is.
Szerintem (ha már úgyis tudod nem kedvelnek) a személyiségeden kellene változtatnod, sportolni, adni magadra, kihozni a legjobbat magadból.
Ha plasztikához is fordulsz, csak mértékkel, természetes keretek között.
Maradj önmagad, és ne akarj hasonlítani hírességekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!