Akik kimennek külföldre plasztikai műtétet csináltatni
azoknak mi oka van rá?
A munka minösége, illetve az orvosok megbízhatósága miatt jobb. Ez nem CSAk a plasztikai mütétekre, hanem mindenre igaz
2020. okt. 16. 13:17
Sznobizmus, itthon is vannak olyan árazású és minőségű orvosok, akik bármelyik külföldi klinikával felveszik a versenyt árazásban és minőségben.
Valószínűleg kimegy és befekszik az első párezer eurós dokihoz, fele áron, mint egy menő pesti lenne, de jól hangzik, hogy "Németországban csináltattam".
2020. okt. 16. 13:27
3/11 A kérdező kommentje:
Hmmm...gondoltam, hogy ez lehet az oka.De mondjuk itthon egy olyan plasztikai sebész aki magánpraxisban dolgozik Budapesten és nem valami kis Isten háta mögötti helyen és még mondjuk a vélemenyek is 90%-ban jók róla amik a neten vannak az azért már megközelíti egy német orvos megbízhatóságát nem?
4/11 A kérdező kommentje:
Ja okés mire írtam már akkor jött a második válasz.Hát ezaz nem akarom én sem elhinni, hogy itthon ne lenne jó doki meg én is szeretnék majd csináltatni aztán nem mindegy, hogy még az utat is szervezheted külföldre vagy csak felmész pestre egy rendes orvoshoz.
Egy német utazáson azért nem sok mindent kell szervezni, nekem (Szhely) közelebb van München, mint pl. Debrecen.
Ettől függetlenül teljesen felesleges. Még sznobizmusnak is rossz, mert nem lesz drágább, az Svájcra lenne igaz.
2020. okt. 16. 13:44
6/11 A kérdező kommentje:
Ja hát neked akkor nyilván, nekem azért kéne utaznom egy darabig meg tényleg minek ha itthon is megkapod ugyanazt az ellátast.
7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy ha még ezt elolvassa valaki:nem tudjátok Bp-n ki megbízható jó plasztikai sebész?Akarmikor találok valakit aki jónak tűnne rá 5 percre talalok róla egy csomó rossz véleményt is meg, hogy műhiba pere volt és hasonlók aztán nem tudom...
Az orvos mindenhol ember és hibázhat. Az a nem mindegy, hogy utána a hibát hogyan kezelik! Hogy 5 évig pereskedsz itthon és a végén nem kapsz semmit, vagy sűrű bocsánatkérések közepette kárpótolnak. És ez értendő mindenféle szolgáltatásra.
2020. okt. 16. 14:07
Az utolsónak annyiban igaza van, hogy nyugaton az orvos személyesen felelös a mütétért, ha valami félresikerül, ö fizeti a kártérítést, nem a kórház. Ezért sokkal jobban odafigyelnek, mert a saját zsebük bánja, ha tévednek.
Mellesleg akit mütöttek MO-on meg pl. Németországban ugyanazzal a problémával, az tudja a különbséget, ég és föld a kettö a nyugati javára!
2020. okt. 16. 15:38
2020. nov. 2. 08:56
Kapcsolódó kérdések: