Fiúk! Meg kéne csináltatnom a mellem?
50 kg vagyok, és 168 cm. Lefogytam 15kgot és ezzel a mellem több mint “fele” ida is lett. Nagyjából 70A-s méret lettem így. (Pasiknak:fogható de kicsi)
Viszont végre az életbe először tetszek magamnak, semmiképpen sem szeretnék vissza hízni.
Az érdekelne hogy van olyan pasi aki ezt nem látná hátránynak/nem kéne elviselnem hogy egész életemben nagy mellű nőket bámul a pasim?
Vagy szerintetek lépjek túl a dolgon egy mű mellel?
Szia, köszi a válaszod!
Kicsit félreérthetően fogalmaztam, valóban, így újra elolvasva.
A kérdés az lenne hogy azok akik a vékony nőket szeretik, ha választani kell jobban preferálják a mű mellet, vagy a kis mellet?
Nekem a kicsi mellel nincs bajom, de a szilikon már hátrány lenne.
Nagyon elfogadó vagyok, az se baj ha elől, hátul lapos a csaj, de a szilikon már óriási hátrány lenne.
A te dolgod.
Nekem nem jönnek be a műnők - a kis mellűek annál inkább -, de nem is hinném, hogy nekem akarnál tetszeni.
Nőként írok.
Ha megműteted a melled, akkor csakis magadért tedd! Ne fiúkért. A legtöbb pasi nem is szereti a mű mell fogását.
Inkább tanuld meg szeretni önmagadat.
Szia.
Szerintem felesleges. Mármint... persze szép egy "nagyobb" mell, de szerintem ilyen nagyon nagyon hátul van. Arc és a kisugárzás sokkal fontosabb illetve az igényesség.
Ha meg akarod csináltatni azt magad miatt. Viszont azzal számolj hogy a műmell optikailag ruha alatt szép legtöbbször, valóságban pedig elég "keménynek"/"masszívnak"-nak tűnnek, nincs meg az a természetes esés legtöbbször. Illetve ha jól tudom akkor 10 évente cseréltetni kell az implantátumokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!