Mennyire eletszeru alberletbe lakni es plasztikaztatni?
Figyelt kérdés
Egyre tobbszor tapasztalom azt, hogy 20 evesek mar plasztikai muteten estek at, gyerek szulese elott mar sokan mellnagyobbitason estek at( hogy megmagyobb legyen es nem alapveto noiseginokokbol), vagy csak szimplan a haz amibe laknak alberlet vagy all a tobb tizenmillios hitel de nekik szukseguk volt egy millios erteku mutetre.
En vagyok elmaradott vagy pedig szamomra kepmutato ez mind anyagilag rohejes az ertekrendjuk egyes embereknek illetve a haz amiben a laknak a banke vagy mase es ahelyett hogy arra koltenenek hogy egyik naprol a masikra ne koltoztethessek oket ki inkabb fontos ez.
Persze egyeni dolga mindenkinek tisztaban vagyok vele, de akiknek ilyen fars gondolkozasuk van sajnos az kihat mas temaban is es elkepzelheto hogy epp nekem is kapcsolatom akadna egy ilyen emberrel akit en mar ezaltal elitelek. Mert hat ez meg az ennmaganjellegu dontesem. De a kerdesem ez csak az en megitelesem vagy masoke is?
En ebben nem latok problemat. Es akkor mi van, ha alberletben elek, vagy hitel van a lakasomon, de megcsinaltatok magamon valamit? Azert keresem a penzt, hogy eljek, nem azert, hogy uljek rajta, csak azert, mert nem volt egyben 40 milliom egy lakasra, hanem hitelt vettem fel. Nem a gyerekeimtol veszem el a penzt, nem fognak amiatt ehezni, mert plasztikai mutetem lesz, es nem emiatt nem lesz lehetoseguk egyetemre menni. Termeszetesen az mas, ha kolcsonbol kolcsonbe ugral valaki, emellett ehezik az egesz csalad es egy zsemlere sincs penz, de alapvetoen a hiteles lakasban es alberletben elesben nem latok problemat. Sot, lehet, hogy en is alberletbe fogok szulni, de ez nem azt jelenti, hogy 2 havonta koltozni kene.
2020. szept. 19. 12:55
12/14 A kérdező kommentje:
Latom te a fentebb leirt csoportba tartozol ;)
2020. szept. 19. 17:41
13/14 anonim válasza:
Sok nőnek például egy mellműtét befektetés hogy fogjon magának egy gazdag Palit aztán fel csináltaja magát tőle, szül egy két gyereket befészkeli magát a gazdag Palihoz és elégedetten pakolja ki a selfieket a netre, de pár év múlva már lógni fognak a szilikonjai, a pasi lecseréli egy 10 évvel fiatalabb plasztik babára, aztán lerobbant nőnek még a gyerektartást sem fogja fizetni, még albérletre sem lesz pénze ezek után a két gyerekkel meg egyedül szenvedhet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!