Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyire eletszeru alberletbe...

Mennyire eletszeru alberletbe lakni es plasztikaztatni?

Figyelt kérdés

Egyre tobbszor tapasztalom azt, hogy 20 evesek mar plasztikai muteten estek at, gyerek szulese elott mar sokan mellnagyobbitason estek at( hogy megmagyobb legyen es nem alapveto noiseginokokbol), vagy csak szimplan a haz amibe laknak alberlet vagy all a tobb tizenmillios hitel de nekik szukseguk volt egy millios erteku mutetre.

En vagyok elmaradott vagy pedig szamomra kepmutato ez mind anyagilag rohejes az ertekrendjuk egyes embereknek illetve a haz amiben a laknak a banke vagy mase es ahelyett hogy arra koltenenek hogy egyik naprol a masikra ne koltoztethessek oket ki inkabb fontos ez.

Persze egyeni dolga mindenkinek tisztaban vagyok vele, de akiknek ilyen fars gondolkozasuk van sajnos az kihat mas temaban is es elkepzelheto hogy epp nekem is kapcsolatom akadna egy ilyen emberrel akit en mar ezaltal elitelek. Mert hat ez meg az ennmaganjellegu dontesem. De a kerdesem ez csak az en megitelesem vagy masoke is?

2020. szept. 16. 16:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

Ha lenne több millióm én is előbb műttetném meg magam, mint hogy házat vegyek.

Inkább élnék még albérletben a kinézetemmel elégedettebben, mint rondának érezve magam saját házban

2020. szept. 16. 16:27
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Elég sok ilyen van, nekem a szomszédasszony providentezik.

Míg nem beszéltem vele, azt hittem, hogy ezek a hitelek azoknál mennek, akik kis keresetűek és belefutnak egy csőtörésbe vagy bármibe, a lényeg, hogy hirtelen pénz kell.

Aztán a fenét.

A hiteleinek 90%-a olyan fasságokra megy el, hogy nem akarom elhinni, ráadásul olyan emberek, hogy nem is keresnek rosszul.

Nem egy külföldön dolgozik, de havi 800 ezerből nem jönnek ki.

Vicc!!!

2020. szept. 16. 17:10
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem értem, a két témának mi köze egymáshoz?

A plasztikai mütétek az egyéni kinézetet változatják meg, akinek ez a vágya, az miért ne tegye?

Az meg, hogy ki hol él, egész más kérdés, miért kellene bárkinek is kötelezöen saját lakást vennie, ha neki megfelel a bérelt is?

Sok mindenki nem egy helyen akarja leélni az életét, a saját lakást nem lehet máshová elvinni, leadni és másikat venni rengeteg veszteség, meg veszödség, sokkal egyszerübb mindig ott bérelni valamit, ahol éppen van az illetö.

Arról nem is szólva, hogy egy fiatalnak vagy idösebb embernek elég egy-két szobás lakás, a közbeesö idöszakban meg kell még jópár plusz szoba a gyerekeknek, barátoknak, ami késöbb csak teher lenne.

2020. szept. 16. 17:13
 4/14 anonim ***** válasza:
25%

3.

Ennyi baromságot is rég olvastam.

2020. szept. 16. 17:22
 5/14 anonim ***** válasza:
67%

Emnyi erővel miért megy nyaralni/szórakozni/fodrászhoz/akárhova, és miért nem kenyéren és vizen él az, aki albérletben él, vagy lakáshitele van?

Ja, mondjuk azért, mert pl gyakran kell költöznie a munkája miatt és nem éri meg lakást vásárolni?

Vagy mire összerakna 30 milliót egy saját házra, már rég nem lenne elég, mert sokszorosára emelkedett az ingatlanok ára?

2020. szept. 16. 20:50
 6/14 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem azért van ez, mert nagyon nagy szerepet kap a külsőség a mai világban. Lásd instagram, facebook, tele retusált képekkel, tökéletesnek tűnő nőkkel. Persze hogy a legtöbb nőnek önbizalomhiánya van emiatt, és arra törekszik, hogy ő is tökéletesen nézzen ki, akár plasztikai műtétek segítségével.

Egyik ismerősöm férje plasztikai sebész, azt mondta soha még ilyen jól nem ment az üzlet mint az elmúlt öt évben.

Ilyen világban élünk, ennyi.

2020. szept. 17. 05:57
 7/14 A kérdező kommentje:

En azt ertem hogy szegenyeknek onertekelesi gondjaik vannak. De az ertekrend ami nalam nem stimmel.

Vazolom a kovetkezot: alberletbe lakok, de veszek hitelre egy 5 millios autot.......

?!?!?! 😂 Szerintem ez kepmutatas foleg hogy sok esetben akik alberletben laknak nem azert laknak alberletben mert mindig koltozkodnek hanem mert nem tudnanak soha felrerakni meg egy kezdotoket sem arra hogy inkabb egy sajat hazat vennenek hitelre mint hogy az asszony segge legyen nagyobb az implanttol.

Raadasul sokan ezekbe az alberletekbe vallalnak kisbabat nem vagyok venne biztos hogy eletszeru meglatasod az hogy kisbabal valaki ket havonta koltozkodne egykk alberletbol a masikba mondjuk de ha lelaktak, nem fizettek......

Volt egy ember talan aki nem igazan ertette mirol beszelek annak elmondom meg egyszer a gyengebbek kedveert. Egyeni dolga hogy mire kolti a penzet ez egyertelmu. Az en velemenyem pedig az en egyeni dontesem meg az is hogy ezt magamban tartom vagy megosztom masokkal. De az mar nem az en egyeni dontesem ha pl, en a munkaltatoja vagyok, kivesz egy het szabit plussz ket het tappenzre kiiratatja magat mert nem tudja magat kihuzni mert az uj didkok szoritjak meg a testet ergo az en a minosegi munkavegzest varom el, es nem azt fizetem meg hogy feszengjen nekem az irodaba vagy epp bent mert bent sincs az uj melleivel, es 2 evente menjen kontrollra mert szetvaltak neki az impantok. Szamomra ez a fars gondolkozas, es fars gondolkozas mert a gyerekeik latjak mert anno az o szuleik keptelenek voltak elmondani neki hogy igy vagy gyonyoru es termeszetes es es

Nem ez a prostitualt ideal az amit az ember felesegul vesz es gyonyorunek tart.

Arrol mar nem is beszelek hogy tobb millios mutet arat a sajat kolkuktol veszik

El, ahelyett hogy az egy vagy tobb szazeres alberlet mellett mar idejeben elkezdenek sporolni arra hofy az a gyerek iskolaztatva legyen akar szakmailag vagy egyetemen mert kutya egy vilag lesz kesobb:)

2020. szept. 17. 07:29
 8/14 A kérdező kommentje:

K.rvaknal divat ez, na azoknak befektetes egy egy implant gyorsan visszajon az ara aha eleg ugyesek :)

Es meg egyszer leirom azt is hogy nem azoknak gond ez akiknek noisegi okokbol csinaltatja meg (pl egyaltalan! Nincs melle, szult es nagyon nagyon meglogosodott a melle persze jolvan mert az ember nem felejt el nonek lenni a gyerek sziletese utan sem, na de ok mar valoszinuleg egy vagy tobb sajat ingatlan tulajdonba szultek gyereket) es nem osszehasonlitando azzal hogy az amugy is c kosarbol dupla d-t csinaltassanak.

2020. szept. 17. 07:34
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

Igazad van abszolut.

Kb olyan az az egesz mint amikor valakinek rohad a fogsora de meno telefonja vagy autoja van. Kinek mi a prioritas 😀

2020. szept. 17. 09:34
 10/14 anonim ***** válasza:
A 9-es tökéletes példát hozott :). Az embereknek értékrendje, önértékelése, jelleme egyre romlik, ami alacsony intelligenciával párosul. Addig jó, amíg nem vállalnak gyereket ilyen értékrend mellett....
2020. szept. 17. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!