Kozmetikus tényleg csinálhat szajfeltoltest?
Figyelt kérdés
Ledobbenten hallgattam, mikor a kozmetikusom mondta, hogy oktobertol hozzá is lehet ajakfeltoltesre, arcszobraszatra jelentkezni. Ez most komoly??2020. szept. 16. 08:53
1/15 anonim válasza:
Nem! Kontárok szokták, "okosban" csinálni.
ÉN, a helyedben soha többé nem mennék egy ilyen helyre.
2/15 A kérdező kommentje:
De elvileg legálisan, bejelentve csinalja... van ilyen???
2020. szept. 16. 09:22
4/15 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy a 6 éves orvosi egyetem után hol volt rezidens.
5/15 A kérdező kommentje:
De akkor hogy van bátorsága az interneten hirdetni? Azt mondja hogy valami diplomás esztétikus képzést végzett a kozmetikusra epulve
2020. szept. 16. 09:52
6/15 anonim válasza:
Nehogy menj! A plasztikai csopiban lehet szörnyűlködni a művükön...
7/15 anonim válasza:
Kozmetikusra épülő diplomás képzés? :D itt hangosan felnevettem.
Mégis milyen egyetemi, diplomás szakma van, ahol előtte egy pattanáskinyomó tanfolyamot kell elvégezni? :D
8/15 anonim válasza:
A kozmetikusod erre gondolt, ehhez nem kell plasztikai sebésznek lenni. Erről is kell papír, de teljesen legális. Nem kell az ördögöt a falra festeni.
9/15 anonim válasza:
8-as: ha erre is gondolt, ne reklámozza úgy a végzettségét, mint diplomás munka... hisz ez messze nem az, bár kétségtelenül valami papír kell hozzá.
10/15 A kérdező kommentje:
En nem tudom, de nem ezt a hyaluron pen-t rakta ki az oldalara, hanem rendes injekciós tűt és hogy teljesen fajdalommentesen csinalja, mert erzesteliniti is előtte.
2020. szept. 16. 12:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!