Az alábbi orrkorrekció hány beavatkozást igényel?
Figyelt kérdés
A második képek szerkesztettek, nagyjából próbáltam megformázni amire gondoltam, orvossal nem konzultáltam még de mindenféle képpen meg szeretném megcsináltatni a fenti korrekciókat, amennyire kivitelezhető.
Kérdésem, aki már volt vagy ért hozzá tudja-e, hogy ez mekkora beavatkozás lenne és lehetséges e hasonlóan megcsinálni?
2020. szept. 12. 18:42
1/9 anonim válasza:
Ha testképzavaros vagy, akkor nem mindegy a cél érdekében, hogy mennyi ??
2/9 A kérdező kommentje:
Hát nem akarom rommá töretni az orrcsontom szóval nem :D de örülnék, ha lenne orvos aki így meg tudná csinálni.
2020. szept. 12. 18:47
3/9 anonim válasza:
Egy beavatkozás, és de össze kell törni. Kb. 800 ezer és 1,5 millió között van egy orrplasztika.
Mondjuk szerintem semmi gond az orroddal. Nem is nagy, nem is kampós.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi és mennyi idő körülbelül amég meggyógyul?
2020. szept. 13. 17:49
5/9 anonim válasza:
na de nincs is semmi baj az orroddal, kérdező!! :O
6/9 anonim válasza:
1 honapig nem futhatsz vagy egyeb sportokat nem csinalhatsz.
2 hetig meg szines a szemed alatt
7/9 anonim válasza:
Nagyon kicsi valtozast akarsz. Ez egy ormutet!!
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm !
2020. szept. 14. 02:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!