Melyik jobb, a plasztikázott vagy a természetes mell?
Férfiként tudok nyilatkozni (már mint nem a saját melleimről), de nekem az a jobb, amivel a viselője is elégedett. Praktikus szempontból elvitathatatlan a természetes mell előnye, de ha valaki testképzavaros vagy nagyon frusztrálja a cickója formája akkor - ha anyagilag megengedheti magának és etikailag sem tartja problémásnak - úgyis el fog menni megműttetni, ma már Magyarországon is tömegjelenség.
Mondjuk én még nem láttam/fogtam olyan mellet amire azt mondanám, hogy "ejj, ez nem kéne", de ha a barátnőm azt mondaná, hogy ő módosítana rajta nem tiltanám meg neki. Egy kitétel van: műanyag tejeszacskó betömése, arról mindenképp megpróbálnám lebeszélni, hogy ízléstelenül nagy implantátummal nagyobbítson, de az egyszerűbb plasztikában semmi kivetnivalót nem találok.
Mindkettőhöz volt már szerencsém, ezek alapján egyértelműen azt mondanám, hogy bármilyen méret, de legyen inkább természetes.
A szilikon mellnek nincs meg az a természetes esése, lágysága, és bizonyos mozdulatoknál furcsán természetellenesen néz ki. Plusz a tudat, hogy az valójában egy beültetett műanyag, nem túl vágykeltő. És ha felvarrás is volt, még hegek is vannak a bimbóudvar körül, az meg aztán tényleg nagyon visszataszító tud lenni. A kitömött szilikon mellek csak ruhában mutatnak jól.
Tudom hogy le fognak pontozni a plasztikázott csajok, de állok elébe, ez a véleményem.
Természetes jobb 80%-ban.
Nyilván ha olyan vagy mint az alföld, vagy 2 "zacskónak" tűnik ami ott van azon a plasztika sokat dob, mármint önértékelésnél. Ellenkezőleg egy B-C stb esetben ami áll valahogy, sokkal jobb a természetes.
A plasztikázott mell elég természetellenesen áll a legtöbb esetben ha lekerül a ruha és kérdés, hogy ezt te illetve a másik eltudja e fogadni.
Az viszont biztos, hogy ruhán keresztül mutatósabb, de ha ruha nélkül pedig kevésbé érzed jól magad... hát meg kell gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!